Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Troende til litt av hvert

om religiøs sekterisme og sjelesorg

Troende til litt av hvert
Hva er det som får unge idealister eller eldre mennesker med en god del livsvisdom til å forlate alt for å følge en autoritær sektleder? Denne boken er skrevet på bakgrunn av flere hundre samtaler med mennesker som mer eller mindre desillusjonert har forlatt et sektmiljø de trodde skulle føre til livets kilde, sannhetssøkende personer som ble lurt og utnyttet. Les mer

279,-
Paperback
Utsolgt
Troende til litt av hvert
Hva er det som får unge idealister eller eldre mennesker med en god del livsvisdom til å forlate alt for å følge en autoritær sektleder? Denne boken er skrevet på bakgrunn av flere hundre samtaler med mennesker som mer eller mindre desillusjonert har forlatt et sektmiljø de trodde skulle føre til livets kilde, sannhetssøkende personer som ble lurt og utnyttet. Boken gir et bidrag til forståelse av sektens vesen. Den har også et sjelesørgerisk perspektiv, og henvender seg til alle som er rammet enten gjennom egen erfaring, eller pårørende, lærere, menighetsledere eller terapeuter.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Verbum
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
191
ISBN
9788254308684
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000

Kunders vurdering

C
CommodoreA – 07.06.2005

– Denne boken er nyttig, velskrevet og på flere måter unik: Det er sjeldent med bøker om temaet sekter på norsk, den er sjeldent god og sjeldent matnyttig i forhold til å møte mennesker som er eller har vært med i sekter. Boka handler om hva som kjennetegner sekter, hvordan man kan hjelpe mennesker som har blitt med i sekter, hvordan man kan hjelpe dem som har brutt ut osv.
Det er mye psykologisk kunnskap om fenomenet sekter i boka, men denne er presentert på en lettforståelig og matnyttig måte. Boka er sånn sett lite teoretisk, men har sin styrke ved at den gir nyttig kunnskap og veiledning. En meget god bok, som anbefales til alle som er interessert i temaet!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Troende til litt av hvert:

Gud

Richard Dawkins
Paperback 
154,- 169,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv