Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sprukne brønner

darwinisme og postmodernisme i et bibelsk perspektiv

De to tankesystemene som hersker i den vestlige verden i dag - darwinismen og postmodernismen - er slike sprukne brønner, hevder forfatteren. Begge fører til et pessimistisk og nedslående syn på mennesket og menneskeverdet, noe som ikke minst får konsekvenser for etikk og moral. Les mer

429,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
De to tankesystemene som hersker i den vestlige verden i dag - darwinismen og postmodernismen - er slike sprukne brønner, hevder forfatteren. Begge fører til et pessimistisk og nedslående syn på mennesket og menneskeverdet, noe som ikke minst får konsekvenser for etikk og moral. Boka tar for seg vitenskapelige og filosofiske svakheter ved de to systemene, og ser dem i lys av Bibelens lære, som holder vann både vitenskapelig og filosofisk.

BJARTE SANNE er psykiater og barnepsykiater og har en doktorgrad i medisin. Etter å ha blitt kristen i studietida, har han vært engasjert i Navigatørene, Ungdom i Oppdrag og menighetsliv. Han har vært misjonær i Mexico og har dessuten reist mye til Sentral- og Sørøst-Asia og Etiopia for å undervise og drive ledertrening. Sanne er opptatt av årsakene til de store endringene i verdensanskuelser, livsstil og etikk som han har vært vitne til i de årene han har vært kristen. Samtaler med unge mennesker på ulike arenaer har overbevist ham om behovet for å formidle kunnskap om temaene som boka tar for seg.

Detaljer

Forlag
Proklamedia
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
428
ISBN
9788271996857
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sprukne brønner:

Valget
Ny!

Valget

Ralph Henk Vaags
Innbundet 
359,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
323,- 369,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv