BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Religioner i barnehagen

Religion spiller en nøkkelrolle i dagens samfunn i forbindelse med spørsmål som handler om kultur, identitet og verdier. Barnehagelærere trenger kunnskap om religion for å kunne håndtere religionstematikk på en profesjonelt akseptabel måte, og fremme respekt og forståelse for mangfoldet som finnes blant barna. Les mer

389,-
Paperback
Ventes til lager 04.06.2024
Religion spiller en nøkkelrolle i dagens samfunn i forbindelse med spørsmål som handler om kultur, identitet og verdier. Barnehagelærere trenger kunnskap om religion for å kunne håndtere religionstematikk på en profesjonelt akseptabel måte, og fremme respekt og forståelse for mangfoldet som finnes blant barna. Rammeplanen legger i den forbindelse vekt på at barnehagen skal la barna få kjennskap til fortellinger, tradisjoner, verdier og høytider i ulike religioner og livssyn og erfaringer med at kulturelle uttrykk har egenverdi.
«Religioner i barnehagen» er skrevet for barnehagelærerstudenter og ferdigutdannede barnehagelærere, som møter problemstillinger knyttet til religion i sin profesjonsutøvelse. Boken er også relevant for andre med interesse for religionens rolle i samfunnet.
Forfatterne er Olav Hovdelien, Tonje Baugerud, Katrine Giæver og Silje Lyngar Einarsen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788245051247
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Religioner i barnehagen

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Religioner i barnehagen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv