Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Aksjeloven og allmennaksjeloven

lov 13. juni 1997 nr. 44 om aksjeselskaper og lov 13. juni 1997 nr. 45 om allmennaksjeselskaper : lovkommentar

Den første utgaven av lovkommentaren til aksjeloven og allmennaksjeloven kom i 1999. Siden den gang har den etablert seg som det sentrale referanseverket på området.

Denne reviderte utgaven er oppdatert av Gudmund Knudsen, Asle Aarbakke og Tone Ofstad med lovendringer og rettspraksis siden forrige utgave fra 2017. Les mer

3359,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Den første utgaven av lovkommentaren til aksjeloven og allmennaksjeloven kom i 1999. Siden den gang har den etablert seg som det sentrale referanseverket på området.

Denne reviderte utgaven er oppdatert av Gudmund Knudsen, Asle Aarbakke og Tone Ofstad med lovendringer og rettspraksis siden forrige utgave fra 2017. Fremstillingen er ajourført pr. 1. januar 2023.

Boken omhandler først og fremst tolkningsspørsmål som lovene kan reise. Lovbestemmelsene er dessuten satt inn i en bredere rettslig sammenheng, der betydningen av tilgrensende rettsområder, som verdipapirrett, kjøpsrett og panterett er tatt i betraktning.

Lovkommentaren er skrevet for domstoler, prosederende advokater og for juridiske, økonomiske og andre rådgivere som arbeider med aksjerettslige spørsmål. Den vil også være nyttig for generalforsamlingsdirigenter, styreledere, styremedlemmer, styresekretærer, daglige ledere, revisorer og andre tillitspersoner i aksjeselskaper.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
1401
ISBN
9788215065366
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aksjeloven og allmennaksjeloven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv