Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bilansvaret

Bilansvaret foreligger nå i tredje reviderte utgave. Boka er gjennomarbeidet, utdypet på enkelte punkter og oppdatert med ny rettspraksis og lovendringer siden forrige utgave av boka, som ble utgitt i 2005. Les mer

839,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Bilansvaret foreligger nå i tredje reviderte utgave. Boka er gjennomarbeidet, utdypet på enkelte punkter og oppdatert med ny rettspraksis og lovendringer siden forrige utgave av boka, som ble utgitt i 2005. Også i denne utgaven er det innarbeidet nemndspraksis fra saker om bilansvaret. Forfatteren tar sikte på å gi en praktisk og systematisk fremstilling av de viktigste sidene ved bilansvaret og bilansvarsloven. Dette er et viktig rettsområde, men bilansvarsloven er likevel sparsomt behandlet i norsk juridisk litteratur.

Boka er utstyrt med litteraturhenvisninger, register for doms- og nemndsavgjørelser samt stikkordregister. Som vedlegg finnes blant annet bransjens typeløsningsavtale (regressavtale) fra 2020 for kollisjoner og sammenstøt mellom motorvogner.

Boka vil være til stor nytte for advokater, dommere, saksbehandlere i forsikringsforetakene og andre som arbeider med eller har interesse for trafikkforsikring og bilansvar.

Boka er ajourført per juni 2022.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
307
ISBN
9788215064062
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Bilansvaret
Format
23 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bilansvaret:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

HMS-boka

Kristin Molvik Botnmark
Paperback 
459,-
 

Arnhem

Antony Beevor
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv