Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Godtroervervloven

lov 2. juni 1978 nr. 37 om godtroerverv av løsøre : lovkommentar

Lov om godtroerverv av løsøre inneholder en gjennomgripende regulering av adgangen til ekstinktivt godtroerverv av løsøregjenstander i norsk rett. Lovens regulering er preget av at den er kortfattet og presis, og kunnskap om vår regulering av ekstinktive godtroerverv av løsøre forutsetter derfor inngående kjennskap til lovens bestemmelser. Les mer

499,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Lov om godtroerverv av løsøre inneholder en gjennomgripende regulering av adgangen til ekstinktivt godtroerverv av løsøregjenstander i norsk rett. Lovens regulering er preget av at den er kortfattet og presis, og kunnskap om vår regulering av ekstinktive godtroerverv av løsøre forutsetter derfor inngående kjennskap til lovens bestemmelser.

I norsk tingsrettslig litteratur finnes det i dag stort sett mer begrensede og oversiktspregede gjennomganger av vilkårene for godtroerverv av løsøre, og behovet for en mer dyptgående og detaljert kommentarutgave har derfor vært stort. Denne lovkommentaren behandler utførlig de spørsmålene som knytter seg til ekstinktivt godtroerverv av løsøre. Formålet er å gi en tilnærmet uttømmende gjennomgang av de spørsmålene som oppstår i forbindelse med slike godtroerverv, og det som eksisterer av rettskilder og teoretiske fremstillinger i norsk rett, inkludert all relevant rettspraksis.

Lovkommentaren er skrevet for å kunne brukes av praktikere, studenter og alle andre som arbeider med godtroervervsspørsmål.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
96
ISBN
9788215052427
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Godtroervervloven
Format
25 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Godtroervervloven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv