Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Håndverkertjenesteloven

lov 16. juni 1989 om håndverkertjenester : lovkommentar

Boken er en lovkommentar til håndverkertjenesteloven, med grundige kommentarer til lovens enkelte bestemmelser, og inneholder omfattende henvisninger til relevante rettskilder, herunder lagmannsrettspraksis og praksis fra Forbrukerklageutvalget. Les mer

949,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Boken er en lovkommentar til håndverkertjenesteloven, med grundige kommentarer til lovens enkelte bestemmelser, og inneholder omfattende henvisninger til relevante rettskilder, herunder lagmannsrettspraksis og praksis fra Forbrukerklageutvalget.

Lovkommentaren behandler dyptgående de lovreguleringene som er særskilte for håndverkertjenester, slik som kravet til fagmessig utføring, frarådingsplikt, tilleggsarbeid og vederlagsfastsettelse. I kommentarene gjør forfatteren også rede for høyesterettspraksis fra tilgrensende kontraktsområder som er relevant for tolkningen av håndverkertjenesteloven. Hun viser også til EU-direktiver som kan ha betydning for avtaler om håndverkertjenester.

Boken er nyttig for advokater, dommere, forbruker- og bransjeorganisasjoner og andre som har behov for å sette seg inn i håndverkertjenesteloven.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788215030623
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndverkertjenesteloven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Getto

Øyvind Holen
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv