Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Husleieloven

lov 26. mars 1999 nr. 17 om husleieavtaler : lovkommentar

Husleieloven regulerer alle avtaler om leie av husrom - enten det er en bolig eller et forretningslokale. Lovens omfattende virkefelt - fra studenthybler til store næringslokaler og hele bygg - gjør at den har betydning for svært mange. Les mer

1199,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Husleieloven regulerer alle avtaler om leie av husrom - enten det er en bolig eller et forretningslokale. Lovens omfattende virkefelt - fra studenthybler til store næringslokaler og hele bygg - gjør at den har betydning for svært mange.

Loven kan stort sett ikke fravikes ved leie av bolig, og særlig på dette feltet er det viktig at begge parter har kunnskap om lovens regler. Ved leie av lokaler er avtalefriheten stor, men ikke absolutt, og både utleiere og leiere bør ha kunnskap om hva som gjelder uten avtale.

I denne boken gir forfatteren grundige kommentarer til alle bestemmelsene i loven. De er tolket med basis i forarbeidene og satt i sammenheng med alminnelige kontraktsrettslige prinsipper. Det er lagt vekt på å få med alle avgjørelser fra Høyesterett, og de viktigste fra lagmannsrettene, som i praksis har det siste ord i de fleste saker.

Boken har omfattende doms- og stikkordregister. Som vedlegg er inntatt forskrifter som er gitt i medhold av loven.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
386
ISBN
9788215026107
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv