Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lønnsgarantiloven

lov 14. desember 1973 nr. 61 om statsgaranti for lønnskrav ved konkurs m.v. : lovkommentar

Lønnsgarantiloven inneholder regler om den statlige lønnsgarantiordningen. Loven regulerer blant annet de nærmere vilkårene for lønnsgarantidekning, hvordan utbetaling av lønnsgarantimidler gjennomføres, og statens posisjon som regresskreditor. Les mer

429,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Lønnsgarantiloven inneholder regler om den statlige lønnsgarantiordningen. Loven regulerer blant annet de nærmere vilkårene for lønnsgarantidekning, hvordan utbetaling av lønnsgarantimidler gjennomføres, og statens posisjon som regresskreditor.

Denne lovkommentaren gir en grundig innføring i lønnsgarantiloven og inneholder kommentarer til hver paragraf. Kommentarene er supplert med omtale av og henvisninger til aktuelle forskrifter, forarbeider, rettspraksis og juridisk litteratur i tillegg til sentrale bestemmelser i konkursloven, dekningsloven, arbeidsmiljøloven og annen relevant lovgivning.

Kommentarutgaven er skrevet for dommere, advokater og andre rådgivere som arbeider med krav om dekning av lønn, feriepenger og annet arbeidsvederlag etter blant annet konkurs hos arbeidsgiver. Boken tar sikte på å være et hjelpemiddel og nyttig oppslagsverk for alle som har befatning med spørsmål om den statlige lønnsgarantiordningen.
Mira Levánd Bergsland er senioradvokat i Wikborg Rein Advokatfirma AS. Leif Petter Madsen er partner og advokat i Wikborg Rein Advokatfirma AS. Liv-Karin Nilsen er seniorrådgiver i NAV Arbeid og ytelser lønnsgaranti.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
84
ISBN
9788215035338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Lønnsgarantiloven
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv