BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2023-2025

Utgangspunktet for løsningen av arbeidsrettslige spørsmål finnes i lov, tariffavtaler og arbeidsavtaler. I denne samlingen finner du sentrale arbeidsrettslige lover og forskrifter, i tillegg til grunnleggende internasjonale kilder. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Utgangspunktet for løsningen av arbeidsrettslige spørsmål finnes i lov, tariffavtaler og arbeidsavtaler. I denne samlingen finner du sentrale arbeidsrettslige lover og forskrifter, i tillegg til grunnleggende internasjonale kilder.
Lov- og regelsamlingen har fem hoveddeler: 1. Lovgivning 2. Forskrifter 3. EU-/EØS-arbeidsrett 4. Internasjonal arbeidsrett 5. Hovedavtaler
Utvalget av regelverk er gjort med sikte på å bidra til tilegnelsen av faget arbeidsrett. Boken er derfor et uunnværlig hjelpemiddel for alle som studerer arbeidsrettslige fag ved universitet eller høyskole. Den vil også være et praktisk verktøy for enhver som behandler eller skal sette seg inn i arbeidsrettslige spørsmål.
Bokens redaktører, Kjell Ove Ernes og Tron Løkken Sundet, har bred erfaring fra undervisning i arbeidsrett ved universitet og høyskoler.
Kjell Ove Ernes har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han er dosent i juss og ledelse ved Høyskolen Kristiania. Ernes praktiserer også som advokat og har erfaring med undervisning i kontraktsrett fra Universitetet i Tromsø.
Tron Løkken Sundet er cand.jur. fra Universitetet i Bergen og Arbeidsrettens leder. Han underviser i individuell og kollektiv arbeidsrett blant annet ved Høyskolen Kristiania og Universitetet i Tromsø.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
576
ISBN
9788245047035
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2023-2025
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pondus

Frode Øverli
Innbundet 
318,- 349,-
 

London

Nazneen Khan-Østrem
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv