Lov om arbeidsmiljø, arbeidstid og stillingsvern mv. (arbeidsmiljøloven)

med kommentarer

; Atle Sønsteli Johansen

Lovteksten er à jour pr. 1. januar 2019.
En lettfattelig og nyttig kommentarutgave til lov om arbeidsmiljø, arbeidstid og stillingsvern mv. (arbeidsmiljøloven). Hver paragraf etterfølges av kommentarer utarbeidet av Børre Pettersen og Atle Sønsteli Johansen. Les mer
Vår pris: 169,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Lovteksten er à jour pr. 1. januar 2019.
En lettfattelig og nyttig kommentarutgave til lov om arbeidsmiljø, arbeidstid og stillingsvern mv. (arbeidsmiljøloven). Hver paragraf etterfølges av kommentarer utarbeidet av Børre Pettersen og Atle Sønsteli Johansen. Boka inneholder også et nyttig stikkordregister.
Børre Pettersen har gjennom sitt virke som avdelingsleder i LO hatt arbeidsmiljøspørsmål som arbeidsområde. Han var sentral i arbeidet med ny arbeidsmiljø fra 1975 og til den kom i 1977. Atle Sønsteli Johansen er advokat og leder av LOs juridiske avdeling. Johansen har prosedert en rekke saker for de alminnelige domstolene og for Arbeidsretten. Denne 10. utgaven inneholder bl.a. de nye reglene om varsling som trådte i kraft 1. juli 2018. Boka er uunnværlig for arbeidstakere, tillitsvalgte, verneombud og bedriftsledere.

Fakta