Vegtrafikklovgivningen 2020

vegtrafikkloven med trafikkregler og forskrifter : ajourført pr. 1. april 2020

Vegtrafikklovgivningen 2020 er laget for alle som ønsker å være orientert om reglene som gjelder i trafikken. Den inneholder de viktigste norske lovene og forskriftene, samt de mest sentrale EU-reglene som gjelder vegtransport. Les mer
Vår pris
579,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 579,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Vegtrafikklovgivningen 2020 er laget for alle som ønsker å være orientert om reglene som gjelder i trafikken. Den inneholder de viktigste norske lovene og forskriftene, samt de mest sentrale EU-reglene som gjelder vegtransport.


Alle offentlige trafikkskilt, vegoppmerkinger og trafikklyssignaler er beskrevet og gjengitt i farger.


Lovsamlingen er et nødvendig redskap for politi, jurister og dommere som behandler vegtrafikksaker. Dessuten er den nyttig for trafikkskoler, kjørelærere og vegmyndigheter.


Yrkessjåfører og ansatte i vegtransportbedrifter vil ha stor nytte av boken også fordi den inneholder EU-reglene om kjøre- og hviletider og annen særregulering.


Vegtrafikklovgivningen 2020 har følgende inndeling:


Sentrale bestemmelser Forsikring Krav til kjøretøy, utstyr og miljø Kontroll av kjøretøy og kjøretøyverksteder Førerkort og trafikkopplæring Sikkerhet og verneutstyr Parkering Forelegg og gebyr Motorsport, sykkelritt, snøscooterkjøring og kjøring i terreng Yrkestransport Avgifter og utenlandsk motorvogn AnnetAjourført per 1. mai 2020

Fakta