Vegtrafikklovgivningen 2021

vegtrafikkloven med trafikkregler og forskrifter : ajourført pr. 18. mai 2021

Vegtrafikklovgivningen 2021 er laget for alle som ønsker å være orientert om reglene som gjelder i trafikken. Boken inneholder de viktigste norske lovene og forskriftene, samt de mest sentrale EU-reglene som gjelder vegtransport. Les mer
Vår pris
599,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 599,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Vegtrafikklovgivningen 2021 er laget for alle som ønsker å være orientert om reglene som gjelder i trafikken. Boken inneholder de viktigste norske lovene og forskriftene, samt de mest sentrale EU-reglene som gjelder vegtransport.


Alle offentlige trafikkskilt, vegoppmerkinger og trafikklyssignaler er beskrevet og gjengitt i farger.


Lovsamlingen er et nødvendig redskap for politi, jurister og dommere som behandler vegtrafikksaker. Dessuten er den nyttig for trafikkskoler, kjørelærere og vegmyndigheter.


Yrkessjåfører og ansatte i vegtransportbedrifter vil ha stor nytte av boken også fordi den inneholder EU-reglene om kjøre- og hviletider og annen særregulering.


Vegtrafikklovgivningen 2021 har følgende inndeling:


Sentrale lover Sentrale forskrifter Forsikring Krav til kjøretøy, utstyr og miljø Kontroll av kjøretøy og kjøretøyverksteder Førerkort og trafikkopplæring Sikkerhet og verneutstyr Parkering Forelegg og gebyr Motorsport, sykkelritt, snøscooterkjøring og kjøring i terreng Yrkestransport Avgifter og utenlandsk motorvogn Rundskriv; vegtrafikkovertredelser og førerkortsaker AnnetAjourført per 18. mai 2021

Fakta