Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helenas hemmelighet

«Riley skriver med både innsikt og empati ... en fantastisk fortelling om vår egen tid fra en mesterlig historieforteller.»

Lancashire Evening Post

Lucinda Rileys roman Helenas hemmelighet handler om Helena som etter tjuefire år vender tilbake til huset Pandora på Kypros, som hun har arvet etter sin gudfar. På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lucinda Rileys roman Helenas hemmelighet handler om Helena som etter tjuefire år vender tilbake til huset Pandora på Kypros, som hun har arvet etter sin gudfar. På Kypros forelsket hun seg seg for første gang. Nå skal hun tilbringe sommeren her med ektemannen William og sønnen Alex.

Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen og sønnen. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin.

Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202531546
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The olive tree

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Riley skriver med både innsikt og empati ... en fantastisk fortelling om vår egen tid fra en mesterlig historieforteller.»

Lancashire Evening Post

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helenas hemmelighet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv