Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Veien fra Italia

«Vi visste at Anna Grue er knallgod til å skrive krim, men hennes nyeste bok, Veien fra Italia, viser at hun også kan skrive om kjærlighet.»

Femina

Et spedbarn, en madonnafigur og en bunke med kontanter. Det er alt italienske Vittoria Contini har med seg da hun en marsdag i 1958 kommer til et hotell i København. Hun er på flukt fra en fortid som ikke må røpes. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Et spedbarn, en madonnafigur og en bunke med kontanter. Det er alt italienske Vittoria Contini har med seg da hun en marsdag i 1958 kommer til et hotell i København. Hun er på flukt fra en fortid som ikke må røpes. Men tryggheten trues da Vittoria forelsker seg hals over hode. Plutselig står hun overfor sitt livs dilemma, for hun vet at hun setter sitt barns sikkerhet på spill hvis hun følger kjærligheten. «Anna Grue kan sine saker - og de som elsker bøker som er så tykke at de nesten aldri tar slutt, som flyter over av kjærlighetsforviklinger og som er spekket med gode tidsbilder, får full valuta for pengene.» Katinka Bruhn, Weekendavisen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202528744
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Italiensvej
Serie
Vittoria og Connie 1

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Vi visste at Anna Grue er knallgod til å skrive krim, men hennes nyeste bok, Veien fra Italia, viser at hun også kan skrive om kjærlighet.»

Femina

«I sin nye roman Veien til Italia, skildrer en av Danmarks mest leste krimforfattere 1950-tallets estetikk med et glimt i øyet.»

Eva Pohl, Berlingske Tidende

«Anna Grue vet akkurat hvordan hun skal holde leserne på pinebenken i det som viser seg å være en kjærlighetsroman som oser av 50-tallsstemning(...) Sånn skal det gjøres.»

Henrik Tjalve, Flensborg Avis

«Anna Grue er en dreven forteller. Gang på gang, når man tror man vet hva som skal skje, benytter hun seg av en litterær utsettelsesteknikk, før hun imøtekommer underholdningslitteraturens ubønnhørlige krav om en lykkelig slutt.»

Jens Henneberg, Nordjyske

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Veien fra Italia:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv