Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Krigen om Troja

guder og helter fra de greske mytene

«Den som er en venn av visdom, er også en venn av myter.»

Aristoteles

Den ni år lange krigen i Troja har blitt fortalt, og gjenfortalt et uendelig antall ganger. Det er den ultimate historien om krig, ære og kjærlighet som har fascinert lesere i tusener av år, og fått nytt liv i en rekke ulike filmatiseringer. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den ni år lange krigen i Troja har blitt fortalt, og gjenfortalt et uendelig antall ganger. Det er den ultimate historien om krig, ære og kjærlighet som har fascinert lesere i tusener av år, og fått nytt liv i en rekke ulike filmatiseringer. Med inngående kunnskap og enestående formidlingsevne har Inger Merete Hobbelstad nyskrevet fortellingene om Akillevs, Paris, Helena, Odyssevs og den trojanske hesten.

Boka er gnistrende illustrert av Stella East, og har blitt en praktfull gave til lesere i alle aldre: De som leser The song of Achillevs og Percy Jackson, og til alle som elsket gresk mytologi som barn.

Medlemsvurdering:
Boka er meget velskrevet og har et spennende innhold. De gamle greske mytene og eventyrene er fremdeles aktuelle i vår tid. De er og var sentrale i vår vestlige kultur. All ære til forfatteren, som har gjort dem tilgjengelige. Flotte bilder følger med.

Frode Holdhus

Detaljer

Forlag
J.M. Stenersens forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788272017797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Anmeldelser

«Den som er en venn av visdom, er også en venn av myter.»

Aristoteles

Kunders vurdering

F
Frode Holdhus – 17.10.2023

– Boka er meget velskrevet og har et spennende innhold. De gamle greske mytene og eventyrene er fremdeles aktuelle i vår tid. De er og var sentrale i vår vestlige kultur. All ære til forfatteren, som har gjort dem tilgjengelige. Flotte bilder følger med.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Krigen om Troja:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv