Gigantsalget er utvidet: inntil -70% på varer!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bare et glass til

slik lykkes du med å bremse litt, drikke mindre - uten å gå glipp av gleden

«Bare et glass til» av professor Fanny Duckert er bestselgeren som gjør det enkelt å drikke litt mindre. Løsningen er enklere enn du tror.

Du er ikke alene. 1 av 4 nordmenn ønsker å drikke mindre. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
«Bare et glass til» av professor Fanny Duckert er bestselgeren som gjør det enkelt å drikke litt mindre. Løsningen er enklere enn du tror.

Du er ikke alene. 1 av 4 nordmenn ønsker å drikke mindre. Utviklingen viser også at nordmenn over 60 drikker mye mer enn før.

Denne boken kan hjelpe deg.

I løpet av flere tiår har professor Fanny Duckert forsket og gransket hvorfor en del av oss drikker litt for mye. De er verken alkoholikere eller ute av kontroll. Men de har bare en tendens til å drikke mer enn de egentlig ønsket.
Det måtte være en løsning, og Fanny Duckert fant den.

Denne boken er skrevet for mennesker som deg, for de som ønsker å drikke litt mindre. Boken er for alle som ikke ønsker å gjøre en stor sak ut av det, eller endre hvem vi er, eller sette en sykdomsetikett på oss selv. Vi er bare lei av å alltid tenke på drikking, og vi ønsker en løsning som respekterer vår intelligens og vår verdighet.
Opplegget i denne boken er denne forskningsbaserte løsningen. Alkohol får ikke lenger makt over en, viser tilbakemeldingene fra de som har brukt opplegget. Det samme viser forskningen. De klarer å redusere forbruket eller, om de ønsker, til slutt stoppe helt, uten særlig anstrengelse.

Hvis du ønsker å redusere forbruket eller stoppe helt, les denne boken. Hvis du kjenner deg igjen i det som formidles, benytt verktøyene Fanny Duckert tilbyr. Da kan vi skjenke oss en nydelig cocktail i et champagneglass, eller ta et glass chardonnay eller hva som måtte være favoritten, og fortsatt våkne opp neste morgen og føle oss fantastiske.

Denne boken er basert på år med omfattende forskning. Du får også inspirerende, virkelige historier fra mennesker som har hatt virkelige utfordringer og løst dem ved å bruke metoden som er beskrevet i boken.

Strategiene har vist seg å være effektive og kan hjelpe deg med å oppnå de samme resultatene.

De praktiske rådene og verktøyene kan du ta i bruk umiddelbart, slik at du kan se fordelene raskt. Det g

Detaljer

Forlag
Gnistr
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
214
ISBN
9788234401145
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 16 cm
Nr
8199833

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare et glass til:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv