Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bare et glass til

slik lykkes du med å bremse litt, drikke mindre - uten å gå glipp av gleden

«Bare et glass til» av professor Fanny Duckert er bestselgeren som gjør det enkelt å drikke litt mindre. Løsningen er enklere enn du tror.

Du er ikke alene. 1 av 4 nordmenn ønsker å drikke mindre. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
«Bare et glass til» av professor Fanny Duckert er bestselgeren som gjør det enkelt å drikke litt mindre. Løsningen er enklere enn du tror.

Du er ikke alene. 1 av 4 nordmenn ønsker å drikke mindre. Utviklingen viser også at nordmenn over 60 drikker mye mer enn før.

Denne boken kan hjelpe deg.

I løpet av flere tiår har professor Fanny Duckert forsket og gransket hvorfor en del av oss drikker litt for mye. De er verken alkoholikere eller ute av kontroll. Men de har bare en tendens til å drikke mer enn de egentlig ønsket.
Det måtte være en løsning, og Fanny Duckert fant den.

Denne boken er skrevet for mennesker som deg, for de som ønsker å drikke litt mindre. Boken er for alle som ikke ønsker å gjøre en stor sak ut av det, eller endre hvem vi er, eller sette en sykdomsetikett på oss selv. Vi er bare lei av å alltid tenke på drikking, og vi ønsker en løsning som respekterer vår intelligens og vår verdighet.
Opplegget i denne boken er denne forskningsbaserte løsningen. Alkohol får ikke lenger makt over en, viser tilbakemeldingene fra de som har brukt opplegget. Det samme viser forskningen. De klarer å redusere forbruket eller, om de ønsker, til slutt stoppe helt, uten særlig anstrengelse.

Hvis du ønsker å redusere forbruket eller stoppe helt, les denne boken. Hvis du kjenner deg igjen i det som formidles, benytt verktøyene Fanny Duckert tilbyr. Da kan vi skjenke oss en nydelig cocktail i et champagneglass, eller ta et glass chardonnay eller hva som måtte være favoritten, og fortsatt våkne opp neste morgen og føle oss fantastiske.

Denne boken er basert på år med omfattende forskning. Du får også inspirerende, virkelige historier fra mennesker som har hatt virkelige utfordringer og løst dem ved å bruke metoden som er beskrevet i boken.

Strategiene har vist seg å være effektive og kan hjelpe deg med å oppnå de samme resultatene.

De praktiske rådene og verktøyene kan du ta i bruk umiddelbart, slik at du kan se fordelene raskt. Det går raskere enn du tror.

Så mange som 25 % av oss ønsker å drikke mindre. Det trenger ikke å være vanskelig eller kreve mye tid og innsats.

Med «Bare et glass til» vil du få en enkel og konkret plan. Det krever bare en liten investering av tid i form av å lese. Så lærer du å ta i bruk et par verktøy først. Det er enkelt å gjennomføre og vil gi merkbare forbedringer. Så kan du lese mer og ta i bruk enda fler verktøy. Og så videre.

Bestill boken idag. Boken vil også berike deg med innsikt, interessant faktakunnskap og inspirerende historier. Ta det første skrittet mot en sunnere livsstil ved å bestille «Bare et glass til» i dag. Det finnes ingen moralske pekefingre i denne i boken.

Som Torgeir, en fornøyd leser som har testet grepene i boken, sier: «Jeg har fått vanvittig overskudd og mye større selvtillit. Jeg løp maraton i høst, noe som for meg tidligere har vært helt fjernt. Med den nyvunne selvtilliten og overskuddet har livet mitt fått farger igjen, og livet med partneren har aldri vært bedre. Nå har jeg fått livet tilbake. Jeg nyter hvert øyeblikk og hver dag er en gave. Takk!»

Fanny Duckert er klinisk spesialist og professor i psykologi. Hun har et stort engasjement gjennom flere ti år for å inspirere vanlige mennesker til å bremse litt, drikke mindre - uten at man må gå glipp av gleden. Det er bra for mental og fysisk helse.
Problemet er bare at, som alle vet, det er vanskelig å gjennomføre dette i praksis.

«Bare et glass til» gir en konkret plan for hva du skal gjøre, uten at du går glipp av gleden. Opplegget er enkelt å gjennomføre og skaper varig endring.

Detaljer

Forlag
Gnistr
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
214
ISBN
9788234401145
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 16 cm
Nr
8199833

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bare et glass til:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv