Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Markedsføringsledelse

kort og godt

Markedsføringsledelse - Kort og godt er en konsis og presis innføring i markedsføringsledelse. Boken er eksemplifiserende og forklarende og har til formål og gi en oversikt og innblikk i markedsføringens mange aspekter. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Markedsføringsledelse - Kort og godt er en konsis og presis innføring i markedsføringsledelse. Boken er eksemplifiserende og forklarende og har til formål og gi en oversikt og innblikk i markedsføringens mange aspekter.
Boken gir forståelse for markedsføringsprosessens forløp og egner seg utmerket for studenter som tar kurs i markedsføring og trenger en overordnet innføring i markedsføringsledelse. Boken vil også være meget nyttig som repetisjonshefte i forbindelse med eksamensforberedelser.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
188
ISBN
9788215008127
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
Marketing management : kort og godt
Format
23 x 15 cm
Serie
Kort og godt-serien

Kunders vurdering

L
L. – 19.01.2006

– Markedsføringsledelse - Kort og godt er en konsis og presis innføring i markedsføringsledelse. Boka er emsemplifiserende og forklarende og har til formål å gi en oversikt og innblikk i markedsføringens mange aspekter. Boka er skrevet med utgangspunkt i Kotlers og Kellers Marketing management.
Boka gir en forståelse for markedsføringsprosessens forløp og egner seg utmerket for studenter som tar kurs i markedsføring og trenger en overordnet innføring i markedsføringsledelse. Boka vil også være meget nyttig som repetisjonshefte i forbindelse med eksamensforbredelser. Boka egner seg også utmerket for alle som jobber med salg og markedsføring og som trenger en innføring eller repetisjon av fagets viktigste aspekter, modeller og prinsipper. Denne boka hjalp meg mye med repetisjonen og den siste lesinga før eksamen. Boka kan absolutt anbefales som tilleggslitteratur for de som tar markedsføringsfag.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Markedsføringsledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

1984

George Orwell
Paperback 
229,-

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv