Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Markedsføringsledelse

«Markedsføringsledelse» er en innføringsbok som dekker alle emnene en markedsfører må beherske.

Boken er en klassiker gjennom mange år. Den er basert på internasjonal forskning, men er forankret i norsk virkelighet gjennom et bredt tilfang av norske eksempler. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
«Markedsføringsledelse» er en innføringsbok som dekker alle emnene en markedsfører må beherske.

Boken er en klassiker gjennom mange år. Den er basert på internasjonal forskning, men er forankret i norsk virkelighet gjennom et bredt tilfang av norske eksempler.

10. utgave har vært gjenstand for en gjennomgående revidering og oppdatering. Blant annet blir forholdet mellom bærekraft og markedsføring gjennomgående belyst.

«Markedsføringsledelse» henvender seg i første rekke til studenter som tar et innføringskurs i markedsføring, men også ledere og markedsførere vil ha stort utbytte av boken ? enten de benytter den som oppslagsverk eller til selvstudier.

Denne boken har egen nettressurs: www.universitetsforlaget.no/mfl

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
540
ISBN
9788215037080
Utgave
10. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
28 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

j
jony – 05.03.2006

– Boken er bearbeidet og tilpasset norske forhold. Boken er tverrfaglig da den også baseres på andre relevante disipliner som økonomisk teori, atferdsteori og matematikk.
Boken behandler alle de emner som en markedsfører må ha kjennskap til og beherske. Den dekker også strategiske, taktiske og administrative overveielser man står overfor i markedsføringsledelse. En meget lærerik bok. Een masse gode temaer blir tatt opp. som for eksemper markedsføringens oppgave og rolle, strategi og planprosessen, markedsanalyse, kjøpsadferd, bedriftsmarkedet og forbrukerne, markedssegmentering, produktutvikling, prispolitikk, markedskommunikasjon og internasjonal markedsføring. Een kjempe lærerik bok som jeg vil andbefale for alle sammen som er små genier.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Markedsføringsledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv