Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Når det koker

en amatørs opplevelser som kjøkkenslave, à la carte-kokk, pastamaker og lærling hos en slakter i Toscana

«Drømmeboka for alle som følger Ramsey eller Hellstrøm på TV. Bill Buford er britisk journalist i særklasse, og her skriver han om hva som skjedde da han kastet seg ut som assistent og komfyrslave i matbransjen, fra Manhattans gourmetbelte til Toscanas Høysletter. En ellevill historie fra kjøkkengulvet.» Fredrik Wandrup, Dagbladet»

Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Utsolgt
Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Boken er krydret med historier, anekdoter og fakta fra gastronomiens historie. Forordet er skrevet av Bent Stiansen. BILL BUFORD (født 1954) er Europa-korrespondent og litterær redaktør for magasinet The New Yorker. I 16 år var han også redaktør for tidsskriftet Granta. Han bor i Lyon. "Fantastisk kulinarisk skrivekunst." - Publishers Weekly "En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." - The Guardian "Når det koker er et overdådig måltid." - The New York Times

Detaljer

Forlag
Font
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
345
ISBN
9788281690417
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Heat
Format
22 x 15 cm

Anmeldelser

«Drømmeboka for alle som følger Ramsey eller Hellstrøm på TV. Bill Buford er britisk journalist i særklasse, og her skriver han om hva som skjedde da han kastet seg ut som assistent og komfyrslave i matbransjen, fra Manhattans gourmetbelte til Toscanas Høysletter. En ellevill historie fra kjøkkengulvet.» Fredrik Wandrup, Dagbladet»

"En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." The Guardian

"Når det koker er et overdådig måltid." The New York Times

"Bill Bufords bok er mettende og meget smaksrik, og som litterær reportasje fortjener den all ros." Aftonbladet

"Et kulinarisk festfyrverkeri av en bok" Det gode liv

"... nærgående og samtidig reflekterende, både reportasjemessig og full av Bufords litterære mysing i 500 år gamle italienske kokeboktekster. Han skriver svært kunnskapsrikt og svært godt." Torgrim Eggen, Klassekampen

"En herlig velskrevet og ikke minst morsom bok om hvordan det går når en amatørkokk forviller seg ut på et proffkjøkken. " Lise Finckenhagen, VG

"Bufords velskrevne «selvbiografi» er en underholdende smugkikk inn i den virkelige kokkeverdenen. Ikke helt ulikt Anthony Bourdains «Kokkejævler», men uten arrogansen." Moss Avis

"Fantastisk kulinarisk skrivekunst." Publishers Weekly

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når det koker:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Gro

Jenny Leite-Vikra
Innbundet 
363,- 399,-

Arnhem

Antony Beevor
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv