Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Grenseliv

Boken Grenseliv gir nye, spennende og viktige innblikk i utviklingen i det norsk-russiske grenselandet, vel tjue år etter at grensen ble åpnet. Området har i liten grad vært gjenstand for offentlig oppmerksomhet i Norge. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Boken Grenseliv gir nye, spennende og viktige innblikk i utviklingen i det norsk-russiske grenselandet, vel tjue år etter at grensen ble åpnet. Området har i liten grad vært gjenstand for offentlig oppmerksomhet i Norge. Siden Sovjetunionens fall har den norsk-russiske grensen på mange måter gått fra å være en barriere til å bli en bro. «Russergrensen» er likevel stadig et markant skille, både i fysisk, sosial og kulturell forstand. Langs grensen finner man en spenning mellom åpenhet og lukkethet, integrasjon og eksklusjon, og innenfor disse spenningene utspiller grenselivet seg.
Forfatterne av bidragene i Grenseliv retter blikket mot den konkrete samfunnsutviklingen. Hvordan preger grensen folks daglige liv, språk, relasjoner, fortellinger og kulturutfoldelse? Forfatterne som belyser disse spørsmålene er alle forskere som enten arbeider spesielt med grensestudier, eller som er særlig godt kjent med den norsk-russiske grenseregionen.

Detaljer

Forlag
Orkana akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
183
ISBN
9788281042360
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grenseliv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kilden

Gabriel Scott
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv