Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Med ryggen mot verden - fremdeles

portretter fra Serbia

"... hun er en blændende fortæller, også når hun lader serberne presentere deres dårlige sag."

Ekstrabladet

Når er en fortelling over?

Noen historier har ingen slutt, bare en fortsettelse. Som i denne boken. Menneskene jeg møtte i Serbia rundt årtusenskiftet fortsatte å leve i meg etter at jeg forlot landet. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Når er en fortelling over?

Noen historier har ingen slutt, bare en fortsettelse. Som i denne boken. Menneskene jeg møtte i Serbia rundt årtusenskiftet fortsatte å leve i meg etter at jeg forlot landet. De har trukket meg tilbake flere ganger.

Dette er deres fortsettelse.

En av dem forbereder seg på å dø, en annen har mistet sin beste venn, en tredje sitter i fengsel, en fjerde prøver å skrive seg ut av hverdagen. Noen forsøker bare å gå videre.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202309152
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Serie
Med ryggen mot verden

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"... hun er en blændende fortæller, også når hun lader serberne presentere deres dårlige sag."

Ekstrabladet

"... det, der gør bogen så god, er forfatterens usædvanlige evne til at gøre mennesker levende for læseren."

Information

"... berättad med en välutvecklad radar för detaljer."

Dagens Nyheter

"Lærerike og betagende portretter ..."

Knut Hoem, NRK P2

Kunders vurdering

-
-Ikorn – 29.04.2006

– I "Med ryggen mot verden - fremdeles" følger Åsne Seierstad opp historiene til de fjorten menneskene hun skrev om i sin debutbok "Med ryggen mot verden". Vi befinner oss i Serbia, og det er fjorten vidt forskjellige personer vi møter. En er gift med en krigsforbryter, en annen kan for første gang leve uten frykt. Vi får vite hvordan situasjonen er for kosovoserbere som ikke får reise tilbake til sitt hjemland. Mange av historiene er triste, men de fleste inneholder likevel håp. Jeg syntes dette var en veldig informativ og spennende bok, og kanskje Seierstads beste. Boka er full av levende historier om virkelige mennesker, og samtidig gir den innsikt i konfliktene i Serbia og blir dermed et samtidshistorisk verk. Hvis du er interessert i politikk og å forstå andre, vil du sannsynligvis like denne boka.

B
BB – 21.05.2005

– Siden denne boken handler om et folk som har og har hatt det vanskelig føles det litt dumt å si at den var kjedelig, men den var faktisk det. Ettersom jeg likte både 101 dag og Bokhandleren i Kabul veldig godt trodde jeg denne også skulle være etter min smak, men ble som sagt skuffet. Skildringene i boka er ganske overfladiske og det er lite rom for følelser. Jeg synes boka var litt for "politisk", men som sagt kan jo dette også være positivt for mange.. Kanskje det var de mange ulike historiene som ga litt lite sammenheng i boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Med ryggen mot verden - fremdeles:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv