Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Samfunnsvitenskap for helse- og sosialfagutdanningene

Dagens helse- og sosialarbeider samarbeider, leder, utvikler og forsker i viktige deler av samfunnet. For å innta denne rollen er det viktig å bevisstgjøre sykepleieren og helsearbeideren om den samfunnsmessige sammenheng han/hun utfører sitt yrke i. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Dagens helse- og sosialarbeider samarbeider, leder, utvikler og forsker i viktige deler av samfunnet. For å innta denne rollen er det viktig å bevisstgjøre sykepleieren og helsearbeideren om den samfunnsmessige sammenheng han/hun utfører sitt yrke i.

Samfunnsvitenskap for helse- og sosialfagutdanningene introduserer studenter til sentrale emner i samfunnsvitenskap, sosiologi, helse og IT, internasjonal politikk og økonomi. Ved hjelp av en rekke eksempler gjennomgår boken forholdet mellom praktisk og teoretisk kunnskap for helsearbeidere. Individ og gruppe blir definert i lys av nyere teorier om identitet.

Boken behandler viktige begreper innen samfunnsøkonomi, og ser på iverksetterens rolle for velstandsskapningen. IT i helsesektoren har potensiale til å forbedre organisasjonsgangen og frigjøre tid til kjerneoppgaver. Store datamengder gir oss mulighet til å stille sikrere diagnoser og tilby individtilpassede behandlinger.

Boken passer for sykepleier-, helse- og profesjonsutdanninger på bachelornivå. Den gir et grunnlag for videre studier innen samfunnsvitenskapene.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
250
ISBN
9788202524074
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Samfunnsvitenskap for helse- og sosialfagutdanningene
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samfunnsvitenskap for helse- og sosialfagutdanningene:

Loven

Inge Lorange Backer
Innbundet 
499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mirage

Camilla Läckberg
Innbundet 
390,- 429,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv