Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

50 julesanger for ukulele og gitar

Når juletida er her
For mange har jula blitt en stressende tid. Det er innspurter og avslutninger, julebord og gavekjør. For andre er desember full av lange, mørke og kanskje ensomme dager. Folk rundt deg har nok med seg og sitt. Les mer

264,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Når juletida er her
For mange har jula blitt en stressende tid. Det er innspurter og avslutninger, julebord og gavekjør. For andre er desember full av lange, mørke og kanskje ensomme dager. Folk rundt deg har nok med seg og sitt. Den mørkeste måneden i året kan uansett være en god tid for litt refleksjon. Ta en pust i bakken, tenk over livet og jula og livet i jula. Hva passer vel bedre da enn en fin julesang?

Sett deg ned en stakket stund med ukulele, gitar eller et annet komp-instrument. Eller bare finn fram til en sang du vil synge. Kanskje du til og med kan lage en egen liten julekalender ? en sang for hver dag i desember? Det er fint å synge sammen, og er du aleine er det godt selskap i en god sang.

Vi håper denne samlingen med julesanger kan bidra til å gjøre det litt lettere å komme seg igjennom jula. Etter beste evne har vi prøvd å plukke ut 50 av de fineste og mest populære julesangene, og samtidig gjøre grepene over sangteksten såpass enkle at så mange som mulig får gleder av boka.

Detaljer

Forlag
Norsk noteservice
Innbinding
Paperback
Språk
Flerspråklig
ISBN
9788280892676
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
50 julesanger for ukulele og gitar

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 50 julesanger for ukulele og gitar:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv