Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Julesongboka

I denne praktboka har Herborg Kråkevik samla dei gode, gamle julesongane som familiar har samla seg rundt i generasjonar, og som har gitt trøyst og julefred opp gjennom historia vår. Ho har også teke med advents- og julesongar som står i fare for å hamne i gløymeboka, og julesongar frå nyare tid. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I denne praktboka har Herborg Kråkevik samla dei gode, gamle julesongane som familiar har samla seg rundt i generasjonar, og som har gitt trøyst og julefred opp gjennom historia vår. Ho har også teke med advents- og julesongar som står i fare for å hamne i gløymeboka, og julesongar frå nyare tid.

Her finn du songane til gang rundt juletreet og til klassen eller barnekoret som skal opptre i førjulstida. Her finn du songar du kanskje var i ferd med å gløyme og nokre du kanskje aldri har høyrt. I tillegg til dei tradisjonelle songane får du også alle dei nyskrivne julesongane til kvar årgang av nye Juleroser.

«Julesongboka» er illustrert med kunst og dekor frå gamle «Juleroser 1881-1944». Alle songane er med notar og besifring.

«Å ta kvarandre i hendene, gå rundt juletreet og syngja er ein trua tradisjon, men ein umisteleg skatt. Med denne boka håper eg mange vert inspirerte til å hugsa songane og syngja dei i lag.» Herborg Kråkevik

Detaljer

Forlag
Samlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
269
ISBN
9788234000935
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Julesongboka
Format
25 x 20 cm
Nr
8177228

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julesongboka:

Jul

Kjell E. Midthun
Innbundet 
349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
269,-

Haakon

Haakon
Innbundet 
269,- 449,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv