Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sangtekster

1962-2001

Bob Dylans tekster har inspirert mange andre artister til å lage praktfulle versjoner som er blitt internasjonale listetopper. Mange artister, også norske, har oversatt Dylan til sitt eget språk.

Her kommer imidlertid den utrolige samlingen av Bob Dylans egne, originale tekster. Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Bob Dylans tekster har inspirert mange andre artister til å lage praktfulle versjoner som er blitt internasjonale listetopper. Mange artister, også norske, har oversatt Dylan til sitt eget språk.

Her kommer imidlertid den utrolige samlingen av Bob Dylans egne, originale tekster. For alle som virkelig setter seg ned og leser disse tekstene, er det ingen overraskelse at Dylan tidligere er foreslått som kandidat til nobelprisen i litteratur. Denne omfangsrike samlingen starter med hans første album Bob Dylan og slutter med hans foreløpig siste album Love and Theft.

Medlemsvurdering:
Endelig er den her, den oppdaterte utgaven av Bob Dylans "Lyrics", som har vært annonsert i flere år. Endelig får du de nye tekstene som ikke var tilgjengelig på den opprinnelige utgaven fra 1985. Her får du blant annet tekstene fra mesterverket "Time out of Mind" og den glimrende "Oh Mercy". Pluss en del mindre bemerkelsesverdig materiale og den tross alt ganske interessante, ikke minst tekstmessig, platen "Under the Red Sky". Den foreløpig siste plata, "Love and Theft" er også med, men jeg savner mesterverket "Cross the Green Mountain", som ble utgitt i 2003, etter at denne utgaven (som merkelig nok er fra 2002, selv om den kommer ut først nå) ble laget. Synd. Ellers har boka innsiktsfulle, norske forord til de ulike epokene, skrevet av norske dylanologer. Anbefales varmt til alle som setter pris på god poesi.

K

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
650
ISBN
9788249606276
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Lyrics : 1962-2001
Format
26 x 21 cm

Kunders vurdering

K
K – 20.10.2004

– Endelig er den her, den oppdaterte utgaven av Bob Dylans "Lyrics", som har vært annonsert i flere år. Endelig får du de nye tekstene som ikke var tilgjengelig på den opprinnelige utgaven fra 1985. Her får du blant annet tekstene fra mesterverket "Time out of Mind" og den glimrende "Oh Mercy". Pluss en del mindre bemerkelsesverdig materiale og den tross alt ganske interessante, ikke minst tekstmessig, platen "Under the Red Sky". Den foreløpig siste plata, "Love and Theft" er også med, men jeg savner mesterverket "Cross the Green Mountain", som ble utgitt i 2003, etter at denne utgaven (som merkelig nok er fra 2002, selv om den kommer ut først nå) ble laget. Synd. Ellers har boka innsiktsfulle, norske forord til de ulike epokene, skrevet av norske dylanologer. Anbefales varmt til alle som setter pris på god poesi.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sangtekster:

Lalala

Vamp (musikkgruppe)
Innbundet 
249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 
Bibelen
Ny!

Bibelen

Kjell Arild Pollestad
Innbundet 
655,- 749,-
 

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv