Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Innføring i sannsynlighetsregning og statistikk

Denne boken er pensumbok for et innføringsemne i sannsynlighetsregning og statistikk. Et slikt emne inngår i økonomisk/administrativ utdanning, ingeniørutdanning og flere andre tverrfaglige utdanninger. Les mer

749,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken er pensumbok for et innføringsemne i sannsynlighetsregning og statistikk. Et slikt emne inngår i økonomisk/administrativ utdanning, ingeniørutdanning og flere andre tverrfaglige utdanninger.

Boken inneholder kjernepensumet som inngår i ethvert innføringsemne i statistikkfaget, pluss en del tilleggstemaer som dels kan supplere kjernestoffet og dels kan være til bruk senere i studiet. Framstillingen i boken er eksempelbasert. Når nye begreper innføres og nye metoder presenteres, blir forklaringen knyttet opp mot eksempler som studentene kan kjenne seg igjen i. Boken har dessuten et stort utvalg av oppgaver.

I 8. utgave er det gjort store endringer når det gjelder struktur, grafikk og layout. Det er lagt stor vekt på å få til en utforming som skal være lettere å lese enn før. Framfor alt skal det gå klart fram hva som er definisjoner og regler, hva som er eksempler og hva som er forklarende tekst.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
416
ISBN
9788202675462
Utgave
8. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Innføring i sannsynlighetsregning og statistikk
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Innføring i sannsynlighetsregning og statistikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1984

George Orwell
Paperback 
229,-
 

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv