Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ressurshefte til Sannsynlighetsregning og statistikk

for høyere utdanning

Ressursheftet er skrevet for læreboken Sannsynlighetsregning og statistikk for høyere utdanning av Ørjan Kristensen og Arild Wikan. Formålet har vært å samle en del fagressurser som brukere av læreboken vil ha nytte av. Les mer

289,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Ressursheftet er skrevet for læreboken Sannsynlighetsregning og statistikk for høyere utdanning av Ørjan Kristensen og Arild Wikan. Formålet har vært å samle en del fagressurser som brukere av læreboken vil ha nytte av.
I læreboken er de fleste eksemplene regnet ned til minste detalj, og det foreligger en enklere fasit på alle oppgavene. I ressursheftet er en rekke oppgaver fra læreboken valgt ut, og løsningene av disse er nøye gjennomgått. Disse oppgavene er å anse som høyst relevante for de obligatoriske brukerkursene i statistikk som gjennomføres i et bachelorløp innen økonomi- eller ingeniørutdanningen. Ressursheftet inneholder dessuten løsningsforslag til over 40 større eksamensoppgaver som er gjengitt i læreboken samt en detaljert gjennomgang av en typisk eksamen i statistikk. Til dette eksamensoppgavesettet er det laget et løsningsforslag etter teskjemetoden. Tilbakemeldinger fra studentene i statistikk tyder på at det aldri kan bli for mye løsningsforslag. Bakerst i heftet er de mest sentrale formlene og tabellene plassert, slik at det skal være kort vei til den hjelpen som ligger i disse.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
197
ISBN
9788245032680
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
30 x 21 cm
Serie
Sannsynlighetsregning og statistikk

Kunders vurdering

S
Sissel Stenersen – 06.02.2018

– Flott bok som hjelpemiddel til Statistikk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ressurshefte til Sannsynlighetsregning og statistikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv