Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Teaterhistorie

Vestens teater gjennom tidene

Hvordan har teater sett ut til ulike tider? Kunne vanlige folk stå på scenen før? Hva er teatrets plass i kulturen og samfunnet?

Teater har vært en del av europeisk og vestlig kultur i over 2500 år, fra Dionysos-festivalen i antikkens Athen til nåtidens digitale teaterforestillinger. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hvordan har teater sett ut til ulike tider? Kunne vanlige folk stå på scenen før? Hva er teatrets plass i kulturen og samfunnet?

Teater har vært en del av europeisk og vestlig kultur i over 2500 år, fra Dionysos-festivalen i antikkens Athen til nåtidens digitale teaterforestillinger. Denne boken gir en innføring i vestlig teaterhistorie. Du lærer blant annet om viktige utviklingstrekk, ideer og personer som har preget teatret gjennom tidene.

Forfatteren plasserer teatret i samfunnet og vurderer ulike former for teater i lys av den kulturen de er del av. Han gir innblikk i de ulike stedene hvor folk har spilt teater, fra store amfiteatre til små blackboxer. Og han viser fram mange forskjellige typer oppsetninger, basert på skrevet dramatikk, religiøse fortellinger og improvisasjon.

Boken er skrevet for teaterstudenter på bachelornivå. Den er også velegnet for alle som ønsker en oversiktlig og detaljert innføring i teatrets historie.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
227
ISBN
9788215052717
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Teaterhistorie
Format
23 x 16 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Teaterhistorie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Stargate

Ingvild H. Rishøi
Innbundet 
308,- 339,-
 

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
299,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv