Samtaler med meg selv

; Kirsti Vogt (Oversetter)

Nelson Mandela var en av vår tids mest inspirerende og ikoniske skikkelser. Hele livet satte han pennen mot papiret for å dokumentere tanker og hendelser, lidelser og seire. I denne boken har han åpnet sitt personlige arkiv og gir leseren et enestående innblikk i sitt bemerkelsesverdige liv. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Nelson Mandela var en av vår tids mest inspirerende og ikoniske skikkelser. Hele livet satte han pennen mot papiret for å dokumentere tanker og hendelser, lidelser og seire. I denne boken har han åpnet sitt personlige arkiv og gir leseren et enestående innblikk i sitt bemerkelsesverdige liv.
Samtaler med meg viser den private mannen bak den offentlige skikkelsen - fra brev som ble skrevet i de mørkeste stundene under Mandelas 27 år i fangenskap, til utkastet til en ufullført oppfølger til hans bok Veien til frihet. I bordkalenderen han hadde i cellen på Robben Island har han notert ubehagelige drømmer, her refereres fra dagboken han skrev mens han var på flukt i begynnelsen av 1960-årene og unike opptak der han snakker med venner. I denne boken er han verken et ikon eller en helgen. Her er han som deg og meg.

Samtaler med meg selv skildrer en personlig reise fra en gryende politisk bevissthet til en legende i verdenshistorien, en sjelden anledning til å tilbringe tid sammen med mennesket Nelson Mandela og hans egen stemme - direkte, tydelig og privat.

Fakta