Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mine ni liv

«... et hastig nedtegnet postludium av en nysgjerrig, klok, livserfaren kvinne på randen av et stup. Altså akkurat slik den måtte være.»

Nettavisen

Shabana Rehmans siste bok. Shabana Rehman beriket den norske offentligheten med humor, satire og klokskap i over 25 år. I alt hun gjorde, kombinerte hun lekenhet og humor med et brennende og kompromissløst engasjement for individets frihet. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
Shabana Rehmans siste bok. Shabana Rehman beriket den norske offentligheten med humor, satire og klokskap i over 25 år. I alt hun gjorde, kombinerte hun lekenhet og humor med et brennende og kompromissløst engasjement for individets frihet. Noen måneder før hun døde før jul i 2022 ba hun Morten Traavik om å hjelpe henne med å skrive historien om sitt liv. Han har hatt full tilgang til hennes etterlatte arkiver og har nå fullført boken i hennes ånd. Vi følger Shabana fra hun kom til Norge fra Pakistan som liten, gjennom oppveksten på Holmlia, og gjennom alle hennes aktive år i offentligheten. Vi blir kjent også med andre og mer private sider av Shabana enn dem vi kjente fra før.
«En stor bok om et stort menneske, skrevet med hjertet fullt av kjærlighet.» Åsa Linderborg
«Rehmans usvikelige evne til å se alt fra enda en annen vinkel, lenge etter at hun har fått applaus for første standpunkt, demonstreres gjentatte ganger i boken ... En selvhjelpsbok ispedd egne erfaringer, ropt ut i ett sammenhengende åndedrag på vei ut av døren.» [Terningkast 5] Bjørn Gabrielsen, Nettavisen

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
336
ISBN
9788241959844
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 15 cm
Nr
8220085

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... et hastig nedtegnet postludium av en nysgjerrig, klok, livserfaren kvinne på randen av et stup. Altså akkurat slik den måtte være.»

Bjørn Gabrielsen, Nettavisen

«Arven etter et av Norges modigste individer er som den skal være: rotete og flertydig»

Kristian Meisingset, Minerva

«Viltvoksende, ujevn, fantastisk»

Live Lundh, Morgenbladet

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mine ni liv:

Humor

Dagfinn Nordbø
Innbundet 
399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv