Rod - Rod Stewart

Rod

min selvbiografi

; Gunnar Nyquist (Oversetter)

Rod Stewart har i likhet med dronning Elizabeth hatt samme hårsveis i 45 år. Like tidløs er musikken hans, og denne biografien viser at man kan nå langt med glimt i øyet, pågangsmot og en raspende røst. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Rod Stewart har i likhet med dronning Elizabeth hatt samme hårsveis i 45 år. Like tidløs er musikken hans, og denne biografien viser at man kan nå langt med glimt i øyet, pågangsmot og en raspende røst.
«Da Ya Think I'm Sexy?» spurte Rod Stewart på 1970-tallet. Han fikk tydeligvis mange positive svar på dette viktige spørsmålet. I tiår etter tiår har han kurtisert en hærskare fotomodeller, vært gift tre ganger og fått åtte barn. Likevel: Rod Stewart er først og fremst en gudbenådet artist. Arbeidergutten fra Nord-London har solgt over 130 millioner plater, har samlet verdens største konsertpublikum og blitt innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame to ganger. Ikke dårlig for en fyr med en frosk i halsen, som han selv sier.

I denne saftige selvbiografien fyrer Rod Stewart av den ene sanseløse historien etter den andre og sparer ingen, aller minst seg selv. Her er det ikke bare skjeletter i skapet - alle gamle truser skal plukkes fram fra under senga og luftes grundig. Rod innrømmer glatt at å være rockestjerne er verdens beste jobb, og han legger ut om ville dager med Jeff Beck Group og Faces, om svære hits og hemningsløse turneer som soloartist, og om et privatliv styrt av damer, dop, biler, fotball og ... modelljernbaner!

Boka har fått en hemningsløs mottakelse i Storbritannia og USA og har herjet på bestselgerlistene i kjent Rod-ånd.


«Til å være et selvportrett er dette befriende upretensiøst. Stewart skriver med overskudd og humor ... Det hele er både velskrevet og svært underholdende.»
Sten Inge Jørgensen, VG


«Uhøytidelig, åpenhjertig og fornøyelig om et liv som har vært en lang fest.»
Svein Andersen, Aftenposten


«Sjukt morsom og forbløffende ærlig. Rod Stewarts memoarer er tiårets rockebiografi.»
Daily Mail

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 379
ISBN: 9788205463387
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Rod : the autobiography
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger