Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Steen i glasshus

om en mor som ble, en far som dro og en Ingebrigt som forsvant i natt og tåke

«Den 7. mai 1945 dør Ingebrigt Jensen i den bayerske byen Cham på grensen mellom Tyskland og Tsjekkoslovakia. Nesten på dagen ti år senere, 9. mai 1955, blir Ingebrigt Jensen født på ny og blir meg. Jeg fikk aldri møte bestefar, men kanskje er han likevel det mennesket som har påvirket livet mitt mest. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Den 7. mai 1945 dør Ingebrigt Jensen i den bayerske byen Cham på grensen mellom Tyskland og Tsjekkoslovakia. Nesten på dagen ti år senere, 9. mai 1955, blir Ingebrigt Jensen født på ny og blir meg. Jeg fikk aldri møte bestefar, men kanskje er han likevel det mennesket som har påvirket livet mitt mest.»

For mange er Ingebrigt Steen Jensen mest kjent som reklamemann, fotballentusiast og forfatter av bestselgeren «Ona fyr». I sin selvbiografi viser han også frem en annen side.

Det handler om krigen som kaster lange skygger inn i familien Steen Jensens liv. Det handler om å finne sin plass mellom en krevende far og en kjærlig mor. Det handler om Morgan Kane, alkoholisme i familien, enorme oppturer og nedturer i jobben. Og selvsagt handler det om fotball.

«Steen i glasshus» er en overraskende bok - hensynsløst ærlig, vakker og rørende. Det er en bok som får oss til å reflektere over hva som former oss til å bli dem vi er.

Ingebrigt Steen Jensen er tekstforfatter og foredragsholder. Han har blant annet skrevet bestselgeren «Ona fyr» (2002), og blitt kåret til Århundrets reklameperson i 2000.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248919148
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Steen i glasshus

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Steen i glasshus:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv