Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

A new earth

Forfatteren viser oss at vi her og nå har muligheten til å skape en ny og vennligere verden, forutsatt at vi stopper å identifisere oss med vårt ego og begynner å oppfatte oss selv på en helt ny måte, som den vi egentlig er. Les mer

261,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Forfatteren viser oss at vi her og nå har muligheten til å skape en ny og vennligere verden, forutsatt at vi stopper å identifisere oss med vårt ego og begynner å oppfatte oss selv på en helt ny måte, som den vi egentlig er. Dette krever at bevisstheten vår gjennomgår en forvandlingsprosess, og forfatteren beskriver hva et slikt bevissthetsskifte dreier seg om. Deretter leder han oss inn i den nye bevissthetstilstanden som lar oss oppleve hvem vi virkelig er.

Medlemsvurdering:
Eckhart Tolle er en glimrende forfatter, men ikke minst en mann som evner å skrive om livet, tilværelsen og det spirituelle, på en måte som ikke mange gjør like godt som ham. Denne boken har blitt en massiv suksess på verdensbasis, men ikke minst har den blitt særdeles populær i USA. Boken tar for seg enkle og forståelige teknikker om hvordan man kan forbedre og fornye sitt eget liv, men ikke minst oppnå en bedre forståelse av tilværelsen, men også verden generelt. Dette er en særdeles velskrevet og forståelig bok, som steg for steg tar for seg teknikker som gjør det enklere for en å fornye sin egen livssituasjon slik man selv ønsker og drømmer om. A new earth er en meget god bok, som på mange måter rir på suksessen av The Secret, for øvrig også en meget lærerrik og øyeåpnende bok.

S

Detaljer

Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9780452289963
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008

Kunders vurdering

S
S – 11.11.2008

– Eckhart Tolle er en glimrende forfatter, men ikke minst en mann som evner å skrive om livet, tilværelsen og det spirituelle, på en måte som ikke mange gjør like godt som ham. Denne boken har blitt en massiv suksess på verdensbasis, men ikke minst har den blitt særdeles populær i USA. Boken tar for seg enkle og forståelige teknikker om hvordan man kan forbedre og fornye sitt eget liv, men ikke minst oppnå en bedre forståelse av tilværelsen, men også verden generelt. Dette er en særdeles velskrevet og forståelig bok, som steg for steg tar for seg teknikker som gjør det enklere for en å fornye sin egen livssituasjon slik man selv ønsker og drømmer om. A new earth er en meget god bok, som på mange måter rir på suksessen av The Secret, for øvrig også en meget lærerrik og øyeåpnende bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på A new earth:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv