Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den gåtefulle kraften

i drømmer og eventyr

Med en vakker historie om skjebnegudinnenes gaver til menneskene, innleder Astri Hognestad noen refleksjoner over livet og hvilke krefter som virker i vårt sinn. Hvem er vi egentlig? I hvilken sammenheng står vi i? Hva styrer vårt liv? Hun ser drømmer og eventyr som en hjelp til bedre å forstå oss selv og orientere oss i livet. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Med en vakker historie om skjebnegudinnenes gaver til menneskene, innleder Astri Hognestad noen refleksjoner over livet og hvilke krefter som virker i vårt sinn. Hvem er vi egentlig? I hvilken sammenheng står vi i? Hva styrer vårt liv? Hun ser drømmer og eventyr som en hjelp til bedre å forstå oss selv og orientere oss i livet.

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
229
ISBN
9788292773130
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2008
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

A
Anita – 12.05.2008

– Astri Hognestad er blant Norges fremste psykoanalytikere innen drømmearbeid. Med faglig tyngde og menneskelig varme viser hun hvordan drømmer kan bety langt mer enn vi tror. Hvis vi står fast i livet, kan drømmesymbolene vise oss veien videre, om vi tar dem tilstrekkelig på alvor. Menneskers underbevissthet uttrykker seg også gjennom eventyrenes symboler, og Astri gir en forbløffende analyse av gamle eventyr. Denne boka går virkelig i dybden, slik forfatteren gjorde da hun utdannet seg ved C. G. Jung instituttet i Sveits. Hun lærer oss at drømmenes symboler er individuelle og må sees i lys av vår personlige historie. Det gjør dem også meget interessante.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den gåtefulle kraften:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Pust

James Nestor
Innbundet 
349,- 399,-
 

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv