Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Få ting gjort!

velsmurt hverdag uten stress

«Det er ingen tvil om at Getting Things Done virker! Ukene der jeg følger opp systemet aktivt, er vesentlig mer effektive.»

Professor Arild Bjørndal, UiO

Få ting gjort! foreligger nå i totalrevidert og nyoversatt utgave! I boken, som har blitt en bibel for næringslivsledere og privatpersoner over hele verden, får du David Allens metoder tilpasset vår nye digitale hverdag. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Få ting gjort! foreligger nå i totalrevidert og nyoversatt utgave! I boken, som har blitt en bibel for næringslivsledere og privatpersoner over hele verden, får du David Allens metoder tilpasset vår nye digitale hverdag. Du lærer blant annet hva som skal til for å lage gjøre-lister som virkelig fungerer, hvordan hurtigtrikset «tominutters-regelen» frigjør arbeidstid og skaper sinnsro, og ikke minst - hvordan du skal få overtaket på innboksen og det digitale stresset én gang for alle.

Medlemsvurdering:
Mye er skrevet om GTD og arbeid, så la meg dele hva jeg selv føler GTD har gjort i privatlivet. "Jeg har fått en ny mann" var konas karakteristikk når GTD kom opp i et vennelag forleden. GTD er verktøyet jeg bruker for å bli en bedre ektemann, GTD er mitt hemmelige våpen til å ble en bedre far, GTD er grunnlaget for min egenutvikling. "Pappa, jeg har lyst til å dra på Tusenfryd" "Du, de listene i gangen, kunne du ha fikset dem?" Sånne små beskjeder som kommer når du minst venter det - og oftest glemmer det, de forsvinner ikke lenger. Frem med fangstverktøyet, få det ut av hodet og inn i systemet. Så blir det tur til Tusenfryd med pappa, i stedet for et tomt "Ja, det må vi få til en dag" Så blir listene i gangen fikset (om ikke umiddelbart, så…), i stedet for et irritert "Jaaaa,da… " Nei, jeg er ikke en perfekt far eller ektemann. Men jeg har blitt bedre, flinkere, mer oppmerksom. Og GTD har hjulpet meg mer enn noe nyttårsforsett, gode intensjoner eller gjentatte (og brutte) løfter. GTD handler ikke om å være kontrollfreak, men å lett gjenvinne kontrollen når livet hoper seg opp - og å forbedre seg, en "next action" av gangen.

Geir Waaler

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
375
ISBN
9788280877741
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Getting things done
Format
22 x 15 cm
Nr
8090130

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det er ingen tvil om at Getting Things Done virker! Ukene der jeg følger opp systemet aktivt, er vesentlig mer effektive.»

Professor Arild Bjørndal, UiO

«Få ting gjort! hjelper deg å bygge nye mentale ferdigheter som er påkrevd i dagens samfunn, der man må sjonglere flere baller på en gang.»

The Wall Street Journal

Kunders vurdering

G
Geir Waaler – 01.12.2016

– Mye er skrevet om GTD og arbeid, så la meg dele hva jeg selv føler GTD har gjort i privatlivet. "Jeg har fått en ny mann" var konas karakteristikk når GTD kom opp i et vennelag forleden. GTD er verktøyet jeg bruker for å bli en bedre ektemann, GTD er mitt hemmelige våpen til å ble en bedre far, GTD er grunnlaget for min egenutvikling. "Pappa, jeg har lyst til å dra på Tusenfryd" "Du, de listene i gangen, kunne du ha fikset dem?" Sånne små beskjeder som kommer når du minst venter det - og oftest glemmer det, de forsvinner ikke lenger. Frem med fangstverktøyet, få det ut av hodet og inn i systemet. Så blir det tur til Tusenfryd med pappa, i stedet for et tomt "Ja, det må vi få til en dag" Så blir listene i gangen fikset (om ikke umiddelbart, så…), i stedet for et irritert "Jaaaa,da… " Nei, jeg er ikke en perfekt far eller ektemann. Men jeg har blitt bedre, flinkere, mer oppmerksom. Og GTD har hjulpet meg mer enn noe nyttårsforsett, gode intensjoner eller gjentatte (og brutte) løfter. GTD handler ikke om å være kontrollfreak, men å lett gjenvinne kontrollen når livet hoper seg opp - og å forbedre seg, en "next action" av gangen.

G
G – 07.07.2010

– David Allens bok, "Få ting gjort" handler om ulike strategier for å få gjort unna mer jobb, og kutte ned på somlingen. Veldig mye sunn fornuft kombinert med litt mer sofistikerte og reflekterte ideer til hvordan man håndterer alle sakene/tingene/prosjektene som hverdagen/fritiden fylles av. Mange av rådene er veldig konkrete, og han beskriver en prosess hvor det første man gjør er å fastslå om dette "noe" er noe man må håndtere i det hele tatt/kaste/legge til side/håndtere med en gang. Han har en regel som er særskilt fin - og det er å utføre alle oppgaver som dukker opp som tar mindre en fem minutt å fullføre.

L
Lille My – 30.12.2006

– Dersom du har mange ting du ville ha gjort, skulle ha gjort og burde ha gjort og ikke vet hvor du skal begynne og derfor ender opp med å ikke gjøre noe eller bli skikkelig stressa, kan dette være boka for deg. Dersom du ikke kan fordra lister og systematiseringer, er det kanksje ikke boka for deg. Allen legger stor vekt på å systematisere og lage lister. Det var definitivt boka for meg. Da jeg hadde lest siste side, begynte jeg på begynnelsen igjen, samtidig som jeg prøvde ut noen av triksene i praksis. Nå, etter ca to måneder, har jeg en helt annen ro over meg. Idéene vaser ikke rundt i hodet og forstyrrer nattesøvnen, men er trygt plassert i det systemet jeg har fått hjelp til å opprette etter å ha lest denne boka.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Få ting gjort!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
199,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv