Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gå glipp

Gå glipp handler om begrensningens kunst og verdien av å avstå fra noe. Denne livskunsten er viktig for oss både som samfunn og som mennesker. Brinkmann hevder at det i seg selv er verdifullt å lære «å nøye seg med» fremfor hele tiden å ville ha alt. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Gå glipp handler om begrensningens kunst og verdien av å avstå fra noe. Denne livskunsten er viktig for oss både som samfunn og som mennesker. Brinkmann hevder at det i seg selv er verdifullt å lære «å nøye seg med» fremfor hele tiden å ville ha alt. Vår samtid fylles opp med mer av alt i et stadig økende tempo, med et voksende krav om flere opplevelser. Det å gi avkall på noe må ifølge Brinkmann derfor betraktes som en aktiv handling. Å «gå glipp» av noe krever en innsats. Det er ikke nødvendigvis så enkelt, men ikke desto mindre en eksistensiell, etisk og psykologisk nødvendighet.
Gå glipp er i sterkere grad enn de tidligere bøkene Stå imot og oppfølgeren Ståsteder ute i et samfunnsmessig og politisk ærend. Boken hevder at begrensningens kunst er absolutt nødvendig hvis vi skal beholde vår egen, samfunnets og miljøets levedyktighet og bærekraft.

Detaljer

Forlag
Press
Språk
Bokmål
ISBN
9788232802104
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Gå glip : om begrænsningens kunst i en grænseløs tid

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gå glipp:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv