Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Håndbok for lysets krigere

En lysets kriger forsøker ikke å spille en rolle andre har valgt for ham. En lysets kriger kjenner sine feil, men også sine fortrinn. En lysets kriger vet at den fjerneste stjerne i universet åpenbarer seg i tingene omkring ham. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En lysets kriger forsøker ikke å spille en rolle andre har valgt for ham. En lysets kriger kjenner sine feil, men også sine fortrinn. En lysets kriger vet at den fjerneste stjerne i universet åpenbarer seg i tingene omkring ham. I Håndbok for livets krigere inviteres vi med på krigerens vei: å leve ut våre drømmer, omfavne livets usikkerhet og strebe mot vår egen unike skjebne.

Medlemsvurdering:
Jeg fikk denne boken i gave, og trodde den var mer "krigersk" i sin filosofi, og forventet noe som ikke ville treffe meg. Der tok jeg skammelig feil. Jeg har sjelden blitt så rørt av en bok. Paulo Coehlo skriver store sannheter i et lettfattelig språk som de fleste kan kjenne seg igjen i. Han drar det gudommelige inn i hverdagssituasjoner, og skriver om hvordan det er å følge sine drømmer og være tro mot seg selv. Tittelen henspeiler på det å gå etter det du drømmer om. Og man skal kjempe for det man vil ha. Det ble jeg inspirert til av å lese Lysets Krigere, og den havner under juletreet hos flere i år!

Krigeren

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202585228
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Manual do guerreiro da luz

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
SMB – 05.06.2009

– Dette er virkelig en bok som hjelper deg på veien til et godt liv. Historien boken starter med er en nydelig historie hvor hovedmoralen er at man ikke kan sitte å vente på at ting skal skje, man må handle for at livet skal gå fremover. "Håndbok for lysets krigere" er en bok som gir deg bedre selvinnsikt og du blir mer klar over de små forskjellene du kan gjøre i hverdagslivet. Dette er en anderledes bok enn de tidligere fra Paulo Coelho. Der de andre er i romanform er denne en ny og spennende kontrast. den passer ikke å lese i et strekk, men kan gi deg noe nytt å fokusere på hver dag. Absolutt en bok å anbefale for dem som vil ha en litt bedre hverdag.

K
Krigeren – 02.04.2008

– Jeg fikk denne boken i gave, og trodde den var mer "krigersk" i sin filosofi, og forventet noe som ikke ville treffe meg. Der tok jeg skammelig feil. Jeg har sjelden blitt så rørt av en bok. Paulo Coehlo skriver store sannheter i et lettfattelig språk som de fleste kan kjenne seg igjen i. Han drar det gudommelige inn i hverdagssituasjoner, og skriver om hvordan det er å følge sine drømmer og være tro mot seg selv. Tittelen henspeiler på det å gå etter det du drømmer om. Og man skal kjempe for det man vil ha. Det ble jeg inspirert til av å lese Lysets Krigere, og den havner under juletreet hos flere i år!

e
elofant – 19.01.2006

– Dette er en fin liten bok, for når en bare vil lese et lite motiverende avsnitt. Den åpner med en liten, men fin historie. Og resten av boken er ensides rådgivninger om hvordan å møte dagen med sine drømmer i behold. Den er veldig lyrisk og fint skrevet, men det er ikke en bok å lese fra perm til perm på en gang, det tenker jeg kan bli trettende. Jeg anbefaler denne til dem som har lest Alkymisten og likte den. Denne kan på en måte ha blitt skrevet av alkymisten. Fin størrelse på boken, slik at den er lett å ta med, noe som er fint siden det kan være gøy å dra med seg denne på bussen o.l

B
BackPacker – 13.09.2005

– Dette er ikke en typisk bok. Det er ingen roman, ja knappest nok en fortelling. Boken er bygd opp med en prolog og en epilog, som utgjør den lille historien i boken. I mellom prologen og epilogen følger selve håndboken for lysets krigere, cirka 130 sider med korte en-siders anekdoter/veiledninger i hvordan en lysets kriger oppfører seg. Veldig mye interessant og mange gode ord og finne her.
Dette kan nok best klassifiseres som filosofi, og i så måte er boken ganske interessant. Boken er veldig liten, både i format og sidetall. Den er lettlest, og kan sikkert leses fra perm til perm på en time eller to, men innholdet er nok tenkt til ettertanke, så den nytes nok best i små porsjoner. Synes du dette høres okay ut så anbefaler jeg deg å lese denne boka..

B
Balex – 18.01.2005

– Håndbok for lysets krigere er på mange måter en oppslagsbok for hvordan man skal bli et godt menneske. Det er god lesning, men det tok meg ikke mange timene å komme gjennom den. Selv om man sitter igjen med litt av den samme følelsen som "Alkymisten" gir deg, kommer nok desverre denne boka helt til topps. Boka er bygd opp av en prolog som er første del på hovedhistorien. Deretter blir lysets vei åpenbart for leseren gjennom mange små råd. Til slutt avslutter epilogen den første historien på en filosofisk glitrende måte, men likevel minner denne "boka" meg mer om noe som kunne ha fått plass i et hefte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Håndbok for lysets krigere:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv