Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Helstøpt

lær å håndtere etiske dilemmaer : etikk i praksis

Etikk er en forutsetning for et godt liv. Etikk handler om de valgene vi tar og hva vi gjør eller ikke gjør, hver dag, hele tiden.

"Helstøpt" er en konkret, tilgjengelig og anvendbar etikkbok med klare retningslinjer. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Etikk er en forutsetning for et godt liv. Etikk handler om de valgene vi tar og hva vi gjør eller ikke gjør, hver dag, hele tiden.

"Helstøpt" er en konkret, tilgjengelig og anvendbar etikkbok med klare retningslinjer. Her får vi presentert noen av etikkens begreper, fallgruver og perspektiver som kan være klargjørende når vi skal ta beslutninger. Vi får også konkrete og anvendbare etikkverktøy som kan brukes i møte med problemer og dilemmaer - det være seg på jobben eller ellers.
"Innholdet oppleves ikke som formanende, men som opplysende og en god kilde til bedre selvinnsikt. (...) Etter å ha lest denne boken er det vanskelig å komme seg unna å reflektere over de valg en gjør i hverdag og arbeid."
Tommy Leonhardsen, Trønderavisa (6-er)

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203256677
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Brede Svendsen – 16.02.2016

– Boken er en lettlest påminnelse om at vi som samfunn må ha kjøreregler.Det innebærer bl a at man f eks som overordnet må behandle underordnede likt i like situasjoner uavhengig av personlige sympatier eller antipatier og videre hvis du synes det er all right å juge,stjele og jukse så gjør boka oss oppmerksom på konsekvensene hvis alle holdt på sånn.Lett tekst som passer for ungdomstrinnet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helstøpt:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv