Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hemmeligheten

the secret

Hemmeligheten har reist gjennom århundrer, den har vært begjært, skjult, forsvunnet, stjålet og kjøpt for enorme summer.

Hemmeligheten har vært kjent og anvendt av noen av verdens største personligheter som Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein foruten andre oppfinnere, teologer, vitenskapsmenn og tenkere. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Utsolgt
Hemmeligheten har reist gjennom århundrer, den har vært begjært, skjult, forsvunnet, stjålet og kjøpt for enorme summer.

Hemmeligheten har vært kjent og anvendt av noen av verdens største personligheter som Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein foruten andre oppfinnere, teologer, vitenskapsmenn og tenkere. Nå er Hemmeligheten tilgjengelig for alle, og Hemmeligheten vil forandre livet til alle som tar den i bruk.

Når du tilegner deg Hemmeligheten, vil du erfare at du kan få, være eller gjøre alt det du ønsker. Når du lever i tråd med Hemmeligheten, vil du oppleve hvem du virkelig er og hvilken storhet du rommer. Hemmeligheten kan du anvende på alle livets områder, som for eksempel kjærlighet, økonomi, helse og karriere.

Medlemsvurdering:
Det er ingen hemmelighet at de som tenker positivt ofte når gode positive resultater. Denne boken har tankevekkende elementer og kan være en god påminnelse for mange om at vi bør se etter de positive tingene i tilværelsen. Men fokuset på den amerikanske drømmen: å tjene penger, få større hus osv trekker ned kvaliteten på boken. Loven om tiltrekning handler om at vi får det vi forestiller oss. Det er gammelt nytt innenfor felt som psykologi og mental visualisering. Men for mange er dette en populær bok omtalt på Oprah og andre talkshows, og derved blir "hemmeligheten" lettere tilgjengelig for folk flest. Boken er godt skrevet og kan gi hjelp til de som trenger litt hjelp til å få fokus i eget liv. Ellers anbefaler jeg at folk oppsøker profesjonelle ved seriøse lidelser og ikke tror de kan kurere seg selv, bare de tenker positivt nok.

Huldra

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788204141972
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
The secret
Format
18 x 15 cm
Nr
2620936
Serie
The secret 1

Kunders vurdering

H
Huldra – 03.04.2008

– Det er ingen hemmelighet at de som tenker positivt ofte når gode positive resultater. Denne boken har tankevekkende elementer og kan være en god påminnelse for mange om at vi bør se etter de positive tingene i tilværelsen. Men fokuset på den amerikanske drømmen: å tjene penger, få større hus osv trekker ned kvaliteten på boken. Loven om tiltrekning handler om at vi får det vi forestiller oss. Det er gammelt nytt innenfor felt som psykologi og mental visualisering. Men for mange er dette en populær bok omtalt på Oprah og andre talkshows, og derved blir "hemmeligheten" lettere tilgjengelig for folk flest. Boken er godt skrevet og kan gi hjelp til de som trenger litt hjelp til å få fokus i eget liv. Ellers anbefaler jeg at folk oppsøker profesjonelle ved seriøse lidelser og ikke tror de kan kurere seg selv, bare de tenker positivt nok.

A
Atina – 06.02.2008

– Denne boka er jeg glad for at jeg leste! Joda, det er nok skrevet mange bøker om emnet, men denne boka er kortfattet og går rett på sak. Og en viktig ting er at den ikke bare går inn på hvordan du selv kan bidra til å gi deg selv god helse, lykke, penger eller hva du måtte ønske deg - den viser også hvordan du kan begynne å gjøre verden til et bedre sted for alle! Den fikk meg til å stoppe opp og betrakte tilværelsen - bli oppmerksom på mine egne tankemønstre. Anbefales! Bruk innholdet til noe godt for deg og verden!:)

J
Jewel – 02.01.2008

– Måten "The secret" blir presentert på er i utgangspunktet egnet til å vekke skepsis blant mennesker som ikke er langt inne i såkalt alternativ tankegang. Det hele fremstilles som dramatisk og mirakuløst, mens budskapet i virkeligheten er en omskriving av det norske ordtaket "smil til verden og verden smiler til deg". Boken handler om at du blir det du tenker, får det du tenker og er det du tenker. Et budskap det gjør vondt å ta imot hvis man allerede sliter litt. For meg framstår "The secret" som kjent tankegodt i en litt provoserende form. Kjernen er at positiv tenkning avler positive ting. Neppe en ny idè for dem som har lest bøker om selvutvikling tidligere.

L
Lille My – 28.12.2007

– Rhonda Byrne prøver med "Hemmeligheten" å fortelle oss hva vi må gjøre for å lykkes i livet. Tenker du positivt og tror at du vil lykkes, vil du også klare det, skriver hun. Mange hevder å ha prøvd Hemmeligheten med stor suksess. Men boken vil ikke klare å overbevise alle. Byrne skriver blant annet at personer som dør i krig eller av alvorlig sykdom, bare ikke tenkte positivt nok. Dette er både provoserende og lite troverdig. Men boken har også sine positive sider. Å få mennesker til å tenke positivt og sette seg mål, er selvsagt bra. Boken passer for folk med et åpent sinn som er villige til å tro på at det fins en kraft utenfor oss selv. Er du mer realistisk av deg, vil du ikke tro på et ord i boken.

i
isolde – 20.11.2007

– Denne boka hadde jeg sett fram til å lese. Da jeg var ferdig, følte jeg dessverre ikke at jeg hadde lært noe som helst nytt. Loven om tiltrekning er noe mange forfattere har beskjeftiget seg med, særlig i såkalt "alternativ litteratur", og de har gjort det i mange år. Louise Hay har skrevet flere bøker om dette, og Esther og Jerry Hicks har også skrevet en bok om emnet som jeg følte var mye mer interessant enn denne. Jeg kunne ikke helt fri meg fra tanken om at denne bokas suksess på bestselgerlistene handler mer om dyktig markedsføring enn noe som helst annet. Innholdet er spennende, men det er virkelig tynt. Loven om tiltrekning er spennende, men 184 sider med oppgulp er ikke spennende. Når jeg tar meg i å kjede meg med et sånt emne, er det ikke emnet det er noe i veien med, det er informasjonsmengden (eller mangel på sådan). Denne boka trenger du ikke, det finnes andre bøker om emnet som er mye bedre!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hemmeligheten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 
Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv