BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lev livet uten bekymringer

slik holder du kreftene og humøret oppe

Bekymringer stjeler energi, gjør at vi tenker dårligere, utviser dårligere dømmekraft og mister ambisjonene i livet. Bekymringer har også en urovekkende stor påvirkning på vår fysiske og psykiske helse. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bekymringer stjeler energi, gjør at vi tenker dårligere, utviser dårligere dømmekraft og mister ambisjonene i livet. Bekymringer har også en urovekkende stor påvirkning på vår fysiske og psykiske helse. Kort sagt: Bekymringer er irrasjonelt - uansett. Men likevel er det slik at mange går rundt og bekymrer seg store deler av livet. Hvorfor er det slik? Og hvordan kan vi få kontroll over bekymringene våre - før bekymringene tar kontroll over oss?

I Lev livet uten bekymringer viser Dale Carnegie hvordan du kan bryte ut av dårlige tanke- og handlemønstre. Du får praktiske og effektive teknikker, som har hjulpet millioner av mennesker over hele verden.

Hele e-boken har en lettfattelig og praktisk tilnærming, og den har overføringsverdi for alle som bekymrer seg i det daglige. Bokens store suksess og salgstall sier det meste om hvor mange som har blitt kvitt sine bekymringer ved hjelp av Dale Carnegies filosofi. Bekymringer er irrasjonelt - hvorfor ikke bare leve?

Detaljer

Forlag
Lille måne
Språk
Bokmål
ISBN
9788293154112
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
How to stop worrying and start living

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lev livet uten bekymringer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv