Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pilegrimsreisen

I denne boken beskrives prøvelsene Paulo Coelho og hans mystiske mentor Petrus gjennomgikk under en reise gjennom Spania, på søken etter et sverd med mirakuløse egenskaper. De to reiser langs den legendariske pilegrimsleden mot Santiago de Compostela, benyttet av pilegrimer siden middelalderen. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I denne boken beskrives prøvelsene Paulo Coelho og hans mystiske mentor Petrus gjennomgikk under en reise gjennom Spania, på søken etter et sverd med mirakuløse egenskaper. De to reiser langs den legendariske pilegrimsleden mot Santiago de Compostela, benyttet av pilegrimer siden middelalderen.

Medlemsvurdering:
Mystikk, kunsthistorie og kirkehistorie i en skjønn sammensmelting. Karakterer som du ikke glemmer etter siste side er lest. Ofte er naturskildringene så fantastiske at de fremhever den kampen som foregår i karakterens sinn. Du sitter med et ønske om å dra på pilgrimstur selv. Boken er skrevet som en fortelling forfatteren selv har opplevd, ne grense mellom hva som er sant eller ikke betyr ingenting for den turen som skrives om forandrer karakterene og du som leser. Er vanskelig å ikke la seg påvirke av denne flotte romanen. Er du på jakt etter å finne deg sjæl så er denne boken mer enn aktuell.

C L

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280875204
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
O diário de um mago

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

B
Blake – 17.04.2009

– Paulo Coelho forteller i denne boken om sin egen pilegrimsvandring gjennom Pyrineene mot Santiago de Compostella. Han blir satt på prøve av mentoren "Petrus", for å overvinne sine egne begrensninger i søken etter et mystisk sverd. Boken er en vakker skildring av en av europas populære pilgrimsruter, og Coelho gir rom i historien for å innvie leseren i ritualer for hvordan en skal kunne komme i kontakt med sitt eget selv. Disse oppleves som overraskende konkrete til å være skrevet av Coelho, som ellers har lett for å tåkelegge historien av mystisk prat. Det at Coelho selv er hovedpersonen i boken, og at opplevlesene fremstår som selvopplevde, forsterker dette inntrykket. Boken er enkelt skrevet, men innholdet kan til tider virke en smule pompøst. For hardcore Coelho-fans er denne boken (hans første) verd å lese, men helt bergtatt blir man ikke.

C
C L – 21.03.2008

– Mystikk, kunsthistorie og kirkehistorie i en skjønn sammensmelting. Karakterer som du ikke glemmer etter siste side er lest. Ofte er naturskildringene så fantastiske at de fremhever den kampen som foregår i karakterens sinn. Du sitter med et ønske om å dra på pilgrimstur selv. Boken er skrevet som en fortelling forfatteren selv har opplevd, ne grense mellom hva som er sant eller ikke betyr ingenting for den turen som skrives om forandrer karakterene og du som leser. Er vanskelig å ikke la seg påvirke av denne flotte romanen. Er du på jakt etter å finne deg sjæl så er denne boken mer enn aktuell.

R
Ragnhild – 12.02.2007

– Pilegrimsreisen handler om den unge Paulo Coelho som reiser ut på en pilegrimsferd som skal ende i Santiago de Compostela. Dette er faktisk den første boken Coelho ga ut, og har nå "våknet til liv" igjen. Coelho legger ut på denne reisen primært for å tilegne seg nok livsvidom til at han skal kunne erverve Sverdet, i den ordenen han følger. Han går kanskje inn i oppgaven med en for materialistisk og egoistisk innstilling, hvis man kan kalle det det, men endrer synet på litt av hvert underveis. Denne endringen kan også leseren føle i seg selv. Coelhos ledsager på veien, viser han forskjellige RAM-øvelser, samt noen andre, som er med på å åpne menneskesinnet og hjertet. Disse øvelsene er beskrevet på en slik måte at alle og enhver kan prøve dette, og det vil jeg anbefale. Om så bare for erfaringen sin del. Denne boken er spesiell, og kan få et menneske til å se det "ordinære" som noe ekstraordinært. Det er de vanlige menneskene som er de ekstraordinære, sannheten finnes i det enkle. Prøv denne boken, og kjenn forandringen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pilegrimsreisen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv