Stå imot - Svend Brinkmann

Stå imot

si nei til selvutviklingen

; John Erik Frydenlund (Oversetter)

Overalt møtes vi av kravet om forandring, både i jobben og hjemme. Hva om vi ikke hele tiden må finne oss selv, men heller kan være oss selv? Med Stå imot leverer den danske psykologiprofessoren Svend Brinkmann et overbesvisende og vittig forsvar for en måte å se livet på - og samtidig en krass kritikk av noen av de sterkeste samfunnstendensene i dag. Les mer
Vår pris
299,-
Spar
30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 299,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 329,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Overalt i dagens samfunn møtes vi av kravet om forandring. På jobben skal vi rasjonaliseres, omorganiseres og effektiviseres. Hjemme skal vi alle være sunnere, friskere, gladere og mer positive. I bunnen for alt ligger kravet om selvutvikling. Det holder ikke bare å være den samme gamle lenger. Alle må vi utvikle oss. Alle må vi hele tiden ustanselig arbeide for å bli bedre versjoner av oss selv.

I sin skarpe og frigjørende lille bok Stå imot tar den danske psykologiprofessoren Svend Brinkmann et bitende oppgjør med denne tenkemåten. Hva om vi ikke bør utvikle oss - men heller lære oss å stå stille? Hva om livet ikke handler om å finne seg selv - men i stedet om å avfinne seg med seg selv? Hva om det er klokere å tenke negativt enn positivt? Og hva om plikt, dyd og verdighet er mer fruktbare begreper enn entusiasme, ambisjoner og omstillingsevne?

Stå imot er et befriende, overbevisende og vittig forsvar for en alternativ måte å se livet på - og samtidig en krass kritikk av noen av de viktigste samfunnstendensene i dag.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 191
ISBN: 9788232800025
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Stå fast
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger