Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tenk deg glad!

håndbok

Dette er verdens mest brukte og - dokumentert med nyere forskningsstudier - den mest effektive selvhjelpsbok mot depresjon og angst. Den viser hvordan man selv kan kurere de fleste følelsesmessige problemer som angst, depresjon, lav selvfølelse, skyldfølelse, sinne, tvangsmessige handlinger, tendens til å utsette viktige gjøremål, problemer i parforhold, familie og i jobbsammenheng, og mye mer. Les mer

340,-

389,- Spar: 49,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Dette er verdens mest brukte og - dokumentert med nyere forskningsstudier - den mest effektive selvhjelpsbok mot depresjon og angst. Den viser hvordan man selv kan kurere de fleste følelsesmessige problemer som angst, depresjon, lav selvfølelse, skyldfølelse, sinne, tvangsmessige handlinger, tendens til å utsette viktige gjøremål, problemer i parforhold, familie og i jobbsammenheng, og mye mer. "Tenk deg glad! håndbok" og Burns "Tenk deg glad! Den nye stemningsterapien" får flest anbefalinger av amerikanske psykiatere og psykologer av et utvalg på tusen selvhjelpsbøker. "Tenk deg glad! Håndbok" har vært en bestselger hvert år siden den ble utgitt første gang. Med sine 672 sider inklusiv en omfattende medisindel, er dette ingen lettvint popularisert bok, men en omfattende manual og oppslagsbok i kognitiv terapi skrevet av en av USAs mest anerkjente psykiatere, professor dr. David D. Burns ved Stanford University. Boken anbefales til de fleste pasienter ved Institutt for Kognitiv Terapi i Bergen. Egil W. Martinsen, overlege, dr. med. forskningsleder ved Modum Bad og leder av Norsk forening for Kognitiv Terapi har skrevet forordet, og forfatteren David Burns har skrevet en omfattende innledning spesielt til den norske utgaven. Denne unike håndboken lærer deg å bli glad i deg selv og dine nærmeste. Ved å benytte de teknikkene og trinn-for-trinn øvelsene som er beskrevet, vil du oppdage at livet blir rikere og mer gledesfylt. Boken må ikke forveksles med Tenk deg glad! Den nye stemningsterapien som i hovedsak er begrenset til å handle om selvhjelp mot depresjon.

Medlemsvurdering:
Denne boka er kanskje en av de beste selvhjelpsbøkene som noen gang er skrevet. Den egner seg nemlig ikke bare for personer med depresjon, men også for personer som sliter med kommunikasjonen i forholdet og som trenger å lære seg måter å kommunisere godt på. Tankefellene deprimerte gjerne går i er godt behandlet, og man lærer seg bedre og mer konstruktive måter å tenke på. I følge forfatteren har forskning vist at denne boka har like god effekt som antidepressiva, så her gjør man en svært nyttig investering om man vil slippe fri fra depresjon og angst for godt. ALLE med angst og depresjon, samt deres pårørende, kunne hatt svært god nytte av å lese denne boken. Det er sjelden man får lyst til å kjøpe 50 kopier av en bok for å kunne dele den ut til venner og familie og framtidige pasienter, men denne boka er absolutt en slik bok. Om du bare skal lese en eneste bok i livet ditt bør det nesten være denne boka - her lærer du alt du trenger for å få et bedre liv og et bedre parforhold.

Studenten

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Danor forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788291117669
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
The feeling good handbook
Format
23 x 17 cm

Kunders vurdering

R
Ribot – 06.09.2016

– Jeg fikk denne boka anbefalt av en psykolog. Jeg var skeptisk til den men jeg fant ut vedig fort at denne boka skulle bli utrolig nyttig. Jeg har lest den flere ganger, gjennomført testene og oppgavene og jeg må si at den har hjulpet meg å forstå hvorfor jeg er skrudd sammen på den måten jeg er. Boka er veldig pedagogisk, kan brukes nesten som en dagbok og du får mange svar på vanskelige spørsmål. Hver gang jeg har en dårlig periode, er denne boka det første jeg søke hjelp hos. Boka gjør deg ikke frisk alene men gir deg mange tips og strategier på hvordan vi kan møte angsten og depresjon. Jeg har anbefalt boka flere ganger til venner og bekjente.

p
pg – 31.01.2009

– Jeg hadde store forventninger til denne boken, men må si at jeg ble ganske skuffet. Boken er basert på kognitiv terapi og beskriver ulike måter å komme seg ut av depresjon på, overvinne angst og oppnå større grad av nærhet til andre mennesker. Det er helt tydelig at forfatteren av denne boken er amerikansk. Måten han presenterer boken på virker nesten litt religiøs, og litt sånn "jeg vet alt bedre enn deg"-holdning. Boken har masse oppgaver som kan løses underveis og skal fungere som en selvhjelpsbok. Dette er en tykk bok med mye informasjon som kan passe både for fagfolk og dem som ønsker å lære mer om kognitiv terapi. Det finnes mange tilsvarende bøker skrevet av norske forfattere som er mye bedre, så styr unna denne boken!

K
Karo Nyander – 04.09.2007

– Kognitiv terapi har lenge vore den mest brukte terapiforma i USA. "Tenk deg glad" framlegg trinn for trinn korleis ein kan snu sitt eige tankemønster. Sett frå eit fagleg standpunkt er teknikkane godt forklart, og det verkar som om dette er noko som kan gjennomførast. For deprimerte pasientar må det åtvårast mot at dette blir einaste behandling, men i tilegg til terapi kan denne boka vere ein støtespelar. I tillegg kan boka anbefalast som sjølvhjelpsbok for personar som ikkje lir av depresjon og angst som eit verkty for å få kontroll over sitt eige humør, og sine eigne reaksjonar. Dette vil føre til større tru på eigen mestring som igjen styrkar trua på seg selv og eigen sjølvkjensle.

S
Studenten – 19.06.2006

– Denne boka er kanskje en av de beste selvhjelpsbøkene som noen gang er skrevet. Den egner seg nemlig ikke bare for personer med depresjon, men også for personer som sliter med kommunikasjonen i forholdet og som trenger å lære seg måter å kommunisere godt på. Tankefellene deprimerte gjerne går i er godt behandlet, og man lærer seg bedre og mer konstruktive måter å tenke på. I følge forfatteren har forskning vist at denne boka har like god effekt som antidepressiva, så her gjør man en svært nyttig investering om man vil slippe fri fra depresjon og angst for godt. ALLE med angst og depresjon, samt deres pårørende, kunne hatt svært god nytte av å lese denne boken. Det er sjelden man får lyst til å kjøpe 50 kopier av en bok for å kunne dele den ut til venner og familie og framtidige pasienter, men denne boka er absolutt en slik bok. Om du bare skal lese en eneste bok i livet ditt bør det nesten være denne boka - her lærer du alt du trenger for å få et bedre liv og et bedre parforhold.

m
martin – 02.06.2006

– Dette er en meget velskrevet og fyldig bok, spekket med ulike metoder for å endre våre tankemønster. Boken bygger på prinsipper fra kognitiv terapi. Dette er en svært effektiv terapiform som anvendes av stadig flere psykologer, og som har vist seg å være effketiv mot en rekke plager som f.eks depresjoner, angst, overdreven bekymring, smerter, dårlig selvfølelse, panikkangst, etc. Det foreligger massiv dokumentasjon på at teknikkene i denne boken fungerer. Boken har et vitenskapelig preg, og jeg synes forfatteren skriver veldig bra. Han kommer med mange eksempler fra sin praksis med pasienter, og fra sitt private liv. Dette er egentlig en komplett bok om effektiv behandling av lettere psykiske lidelser. Men, man må være forberedt på en god del arbeid, dersom man ønsker å dra nytte av teknikkene i denne boken. Men, man skal være klar over at denne boken ikke er noen erstatning for behandling av de fleste psykiske lidelser. Men den er et perfekt supplement til behandling hos en psykiater eller psykolog.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tenk deg glad!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv