Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Våg å være : når en krise inntreffer ; Mitt første fotoår

VÅG Å VÆRE
Forfatteren skriver om hvordan han bearbeider sine opplevelser i forbindelse med en hjernesvulst og synstap. Inspirasjon til å gjøre nødvendige endringer i livet da krisen inntraff, hentet han fra drømmer og ønsker om en god fremtid. Les mer

324,-
Paperback
Utsolgt
VÅG Å VÆRE
Forfatteren skriver om hvordan han bearbeider sine opplevelser i forbindelse med en hjernesvulst og synstap. Inspirasjon til å gjøre nødvendige endringer i livet da krisen inntraff, hentet han fra drømmer og ønsker om en god fremtid. Forfatteren forteller troverdig og levende om blant annet selvutvikling basert på løsningsfokusert tilnærming (LØFT) og coachingmetodikk, i en utfordrende periode av livet. Denne boken er til hjelp for alle som har opplevd en krise, eller har slektninger, venner eller kollegaer som er i krise.

MITT FØRSTE FOTOÅR
handler om hvordan Trond Andersen våget å bryte personlige grenser og å akseptere at det ubehagelige er en viktig del av livet. Det skapes lite av verdi uten smerte og lidenskap. Fotoboken viser bilder som eksponerer fotografens læring, opplevelser og følelser under prosessen med å skrive boken VÅG Å VÆRE.

Detaljer

Forlag
Licentia
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788292906613
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våg å være : når en krise inntreffer ; Mitt første fotoår:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stedene

Marguerite Duras
Innbundet 
182,- 200,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv