Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

12 regler for livet

en motgift mot kaos

Hva trenger alle mennesker i den moderne verden å vite?
Den anerkjente - og kontroversielle - psykologiprofessoren Jordan Petersons svar på dette vanskelige spørsmålet kombinerer innsikt fra eldgamle kulturer med forbløffende åpenbaringer fra den aller siste vitenskapelige forskningen. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Hva trenger alle mennesker i den moderne verden å vite?
Den anerkjente - og kontroversielle - psykologiprofessoren Jordan Petersons svar på dette vanskelige spørsmålet kombinerer innsikt fra eldgamle kulturer med forbløffende åpenbaringer fra den aller siste vitenskapelige forskningen.

Hva kan nervesystemet til en hummer fortelle oss om å rette ryggen og oppnå suksess i livet? Hvorfor anså egypterne evnen til å være oppmerksom som den høyeste guddom? Hvilken vanskelig retning i livet venter mennesker som blir bitre, arrogante og hevntørste? Peterson slår opp et bredt lerret og diskuterer disiplin, frihet, eventyr og ansvar - destillert ned til 12 praktiske og dypsindige regler for livet. 12 REGLER FOR LIVET tar livet av mange moderne floskler om vitenskap, tro og den menneskelige natur, og utvider og foredler leserens tanke og bevissthet.

«Nøkkelen til hans suksess ligger i en faderlig tone som er både autoritær og empatisk ... Jordan Peterson har en nydelig tro på at hvem som helst kan forbedre seg.» Ingunn Økland, Aftenposten

«Det kan lyde banalt eller merkelig, men tusenvis av unge menn har fått en ny retning i livet etter å ha hørt på Peterson.» Kjetil Rolness

«Han evner å fremstille sine poenger slik at leserne føler seg som originale tenkere selv. Hva mer kan man ønske seg?» Trond Berg Eriksen, Morgenbladet

«I en egen intellektuell liga ... Han er i ferd med å bli det nærmeste akademia har en rockestjerne.» The Observer

«En av de mest stimulerende intellektuelle tenkerne i vår tid - fryktløs og lidenskapelig.»The Guardian

Medlemsvurdering:
Dette er en bra bok som advarer mot kommunismens fremvekst. Vi ser jo at USA, Europa og Canada blir mer og mer kommunistisk for hvert eneste år. Ytringsfrihetens innskrenkes og samfunnet blir mer autoritært ot tyrannisk. Jordan B Peterson 12 regler for livet. Er en motgift mot kommunismens voksende ondskap. Kommunismen kalles ikke lenger kommunisme, men har nå skiftet navn til ord som. Sosial demokrati, marxisme, sosial rettferdig, snøflak osv. I tillegg avdekker han det egalitære samfunn som er basert på det matriarkiske likestillings løgnen. Samfunnet blir mindre og mindre likestilt, mens matriarkiet vokser fram. Matriarki er det motsatte av patriarkiet. Peterson forklarer også at med patriarkiets død i vesten. Så vil matriarkiet vokse fram, men dette matriarkiet vil bli av erstattet av patriarkiet fra midtøsten og afrika gjennom en flyktningbølge. Så han forklarer egentlig hvordan patriarkiet dør ut. Blir erstattet med egalitært og feministisk matriarki. Så igjen bare for å bli erstattet med religiøs patriarki kjent som islam. Det Jordan Peterson skriver. Er at gjennom flyktningbølgen fra Afrika og Midtøsten. Så vil matriarkiet i vesten bli erstattet med religiøs patriarki. Kvinner vil miste makten og hankjønn vil gjenvinne den politiske makten gjennom flyktningbølgen fra afrika og midtøsten. Likestilling vil dø ut og patriarkiet vender tilbake. Altså kvinner skal tilbake til kjøkkenet hahaha. Uansett denne boken er utrolig god skrevet og en bra motgift mot kommunisme, marxisme, politisk korrekthet, egalitærisme, sosial demokrati, sosial rettferdighetskrigere og løgnen om at de fattige aldri blir rik blir avslørt. Jordan sier det rett ut. At hvis du er født som en fattig person. Så kan du klatre opp i hierarkiet og bli rik gjennom en rekke investeringer og hardt arbeid. Hvilken som helst fattig person i Norge kan bli rik. Uavhengelig av status, etnisitet og kulturell bakgrunn. Denne boken er den beste selvutviklings boken på det norske markedet i 2019.

Xori

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
445
ISBN
9788205523104
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
12 rules for life
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

J
Jens – 27.06.2020

– Utrolig god bok

X
Xori – 17.11.2019

– Dette er en bra bok som advarer mot kommunismens fremvekst. Vi ser jo at USA, Europa og Canada blir mer og mer kommunistisk for hvert eneste år. Ytringsfrihetens innskrenkes og samfunnet blir mer autoritært ot tyrannisk. Jordan B Peterson 12 regler for livet. Er en motgift mot kommunismens voksende ondskap. Kommunismen kalles ikke lenger kommunisme, men har nå skiftet navn til ord som. Sosial demokrati, marxisme, sosial rettferdig, snøflak osv. I tillegg avdekker han det egalitære samfunn som er basert på det matriarkiske likestillings løgnen. Samfunnet blir mindre og mindre likestilt, mens matriarkiet vokser fram. Matriarki er det motsatte av patriarkiet. Peterson forklarer også at med patriarkiets død i vesten. Så vil matriarkiet vokse fram, men dette matriarkiet vil bli av erstattet av patriarkiet fra midtøsten og afrika gjennom en flyktningbølge. Så han forklarer egentlig hvordan patriarkiet dør ut. Blir erstattet med egalitært og feministisk matriarki. Så igjen bare for å bli erstattet med religiøs patriarki kjent som islam. Det Jordan Peterson skriver. Er at gjennom flyktningbølgen fra Afrika og Midtøsten. Så vil matriarkiet i vesten bli erstattet med religiøs patriarki. Kvinner vil miste makten og hankjønn vil gjenvinne den politiske makten gjennom flyktningbølgen fra afrika og midtøsten. Likestilling vil dø ut og patriarkiet vender tilbake. Altså kvinner skal tilbake til kjøkkenet hahaha. Uansett denne boken er utrolig god skrevet og en bra motgift mot kommunisme, marxisme, politisk korrekthet, egalitærisme, sosial demokrati, sosial rettferdighetskrigere og løgnen om at de fattige aldri blir rik blir avslørt. Jordan sier det rett ut. At hvis du er født som en fattig person. Så kan du klatre opp i hierarkiet og bli rik gjennom en rekke investeringer og hardt arbeid. Hvilken som helst fattig person i Norge kan bli rik. Uavhengelig av status, etnisitet og kulturell bakgrunn. Denne boken er den beste selvutviklings boken på det norske markedet i 2019.

H
Henrik – 23.10.2019

– J.P. skriver med en levende penn og er i stand til å artikulere sinnsbevegelser med en treffende presisjon - terningkast 6!

H
Hilde – 14.06.2019

– En av de mest lærerike bøkene jeg har vært borti. Liker vanligvis ikke det som kan lukte av selvhjelpsbøker, men denne skiller seg virkelig ut! Filosofisk og teologisk, biologisk og psykologisk, basert på forskningsresultater og klinisk terapi. En klar stemme i et fragmentert og historieløst samfunn..

L
Lene Kobberdal – 08.11.2018

– Jeg kjøpte boka basert på innholdsfortegnelsen som jeg synes var spennende og annerledes. Etter å ha lest ett kapittel og bladd litt her og der i resten av boka kastet jeg den i søpla. Det gjør jeg meget sjelden. Men det var dessverre der den hører hjemme.

Oppdag mer

Bøker som ligner på 12 regler for livet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-
Gul ubåt
Ny!

Gul ubåt

Jón Kalman Stefánsson
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv