Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Alt går til h*lvete

en bok om håp

Forfatteren av #1 New York Times-bestselgeren Den edle kunsten å gi f**n som er solgt i 8 millioner eksemplarer på verdensbasis.
Vi har aldri vært rikere, friere og hatt flere valgmuligheter enn det vi har i dag. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Forfatteren av #1 New York Times-bestselgeren Den edle kunsten å gi f**n som er solgt i 8 millioner eksemplarer på verdensbasis.
Vi har aldri vært rikere, friere og hatt flere valgmuligheter enn det vi har i dag. Vi har tilgang på teknologi, utdanning og kommunikasjonsmuligheter som våre forfedre bare kunne drømme om. Likevel føler mange i dagens samfunn på en stor håpløshet.

Mark Manson er mannen bak bestselgeren Den edle kunsten å gi f**n - en bok som på briljant vis klarte å sette ord på den evige angstfølelsen som gjennomsyrer det moderne livet. Han viste oss at vårt overskyggende behov for alltid å jakte på lykken bare tjener til å gjøre oss mer ulykkelige.

I Alt går til h*lvete vender han oppmerksomheten mot all den ufattelige elendigheten som foregår i verden rundt oss. Ved hjelp av et vell av psykologisk forskning på disse temaene, så vel som tidløs visdom fra filosofer som Platon, Nietzsche og Tom Waits, dissekerer han religion og politikk, ser på vårt forhold til penger, underholdning og Internett, og på hvordan for mye av det gode ikke nødvendigvis er bra for oss.

Manson utfordrer oss til å være ærligere mot oss selv og få kontakt med verden på nye måter. Han utfordrer også definisjonene våre av lykke, tro og frihet - og håp.

«Bare fordi alt synes som om det er fullstendig kaos, betyr ikke det at du skal leve i kaos. Mark Mansons bok er et kamprop for et bedre liv og en bedre verden, og det kan ikke være større behov for det enn akkurat nå.»
Ryan Holiday

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
304
ISBN
9788205542150
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Everything is fucked

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alt går til h*lvete:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Avlogga

Agnete Husebye
Innbundet 
218,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv