Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Antisuper

å leve best mulig som et helt vanlig menneske

Hylende morsom og dypt menneskelig.
Ubehag er ikke farlig. Ingen er lykkelige hele tiden. Snakk for deg selv og la andre snakke for seg. Ta vare på flokken din, uten å drukne. Dette er noen av levereglene til Kristine Storli Henningsen. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hylende morsom og dypt menneskelig.
Ubehag er ikke farlig. Ingen er lykkelige hele tiden. Snakk for deg selv og la andre snakke for seg. Ta vare på flokken din, uten å drukne. Dette er noen av levereglene til Kristine Storli Henningsen. I denne boken byr hun raust på erfaringer fra et uperfekt liv.

Forfatteren har nådd et stort publikum med bloggen Antisupermamma. Men hun var antisuper lenge før hun fikk tre barn på tre år. Som journalist skrev hun om å leve sunt, mens hun kjederøkte på et kontor uten ventilasjon. I sitt første ekteskap prøvde hun å please en rusavhengig mann. Da hun giftet seg på nytt, kom hun for sent til vielsen.

Kristine er ikke bare hylende morsom. Hun er også utdannet gestaltterapeut, og graver dypere i det moderne menneskets perfeksjonisme. Hun gir oss et nytt syn på hva som er verdt å streve for. Når du har lest denne boken, føles det stort å være et helt vanlig menneske.

Detaljer

Forlag
Flux
Språk
Bokmål
ISBN
9788292773987
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Antisuper

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Antisuper:

Fryd
-50 %

Fryd

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
149,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv