Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bittersøt

hvordan sorg og lengsel kan gjøre oss rikere

Bestselgeren Stille mante oss til å anerkjenne den introverte styrken. Med Bittersøt bruker Susan Cain den samme kombinasjonen av historiefortelling, forskning og egne erfaringer til å utforske sorg og lengsel, og vise den unike innsikten og lærdommen i kjølvannet av slike erfaringer. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
Bestselgeren Stille mante oss til å anerkjenne den introverte styrken. Med Bittersøt bruker Susan Cain den samme kombinasjonen av historiefortelling, forskning og egne erfaringer til å utforske sorg og lengsel, og vise den unike innsikten og lærdommen i kjølvannet av slike erfaringer. Å ha opplevd sorg og lengsel kan få positive ringvirkninger for vår kreativitet, vår medfølelse, vår evne til lederskap, vårt sjeleliv og, ikke minst, vårt kjærlighetsliv.

I denne boken kretser forfatteren rundt fenomenet «bittersødme», det at opplevelsen av tap og smerte kan føre til personlig vekst og harmoni. Ved å bruke eksempler fra musikk og film, foreldreskap og forretningsliv, og ikke minst fra sitt eget liv og det aller nyeste innen forskning, viser Susan Cain hvordan de bittersøte erfaringene våre kan hjelpe oss å akseptere tapet av den vi en gang var, til fullt ut å omfavne kjærligheten og gjøre oss bedre rustet til å møte livets mange uforutsigbare omveltninger.

Sårbarhet og melankoli kan gi oss styrke og omfavnelse av tap kan gjøre oss mer menneskelige og hele. Dette er boken for alle dem som har følt en ubeskrivelig glede over verdens skjønnhet, som reagerer intenst i møte med kunst og natur, og som i en kultur som dyrker tøffhet, lengter etter en klokere og mer meningsfylt verden. Bittersødme kan være den skjulte kilden til våre kjærlighetsmøter, våre bragder og mesterverk.

Susan Cains Quiet har solgt i over fire millioner eksemplarer verden over og ligget over sju år på New York Times' bestselgerliste!

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
278
ISBN
9788253043845
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Bittersweet
Format
20 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bittersøt:

Trøst

Björg Thorhallsdottir
Innbundet 
336,- 369,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Handlekurv